Tweede Kamerlid Caroline van der Plas ’(BBB) in gesprek met jonge Texelse boeren. ’De stikstofdiscussie is al aan het kantelen’

De feestelijke Landbouwdag op Texel had dit jaar ook een politiek tintje. Het evenement werd donderdag geopend door Tweede Kamerlid Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging.

,,Ik denk dat er toekomst is en blijft voor boeren’’, antwoordt Van der Plas stellig. Zij is blij om te horen dat nog zoveel jonge boeren op Texel door willen gaan. ,,Op de Aeres Hogeschool in Dronten zijn nog volop veel agrariërs in opleiding, dat is positief. Het aantal boeren in Nederland zal door natuurlijk verloop wel dalen.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dronten , evenement , politiek , jonge boeren , toekomst , verloop , texel , boerburgerbeweging , bbb en caroline van der plas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
1.008