Toekomst perspectief

Gisteravond Zat die meneer van D66 ook weer te brouwelen over toekomstperspectief. Naar mijn mening heeft dat persoon er al jaren tijd voor gehad om er iets aan te doen. Ze kunnen er bij de talkshows hem niet daar meer neerzetten en alleen een bandje van hem afdraaien, want het is continu het zelfde antwoord.
Maar naar mijn mening kan het overgrote deel van het toekomstperspectief voor boeren heel simpel opgelost worden.
Dit door supermarkten een verbod op te leggen om voedingsmiddelen en waar verschillende voedingsmiddelen in verwerkt zijn, alles moet voldoen aan de nederlandse productie-eisen.
Dus geen industrie-eieren verwerken die afkomstig zijn uit legbatterijen. Geen groente en fruit toestaan waar gewasbeschermingsmiddelen gebruikt worden die hier verboden zijn. De mensen die bv in afrika gewasbeschermingsmiddelen onder dezelfde omstandigheden laten werken, zoals het hier van toepassing is. Geen pluimveevlees uit de oekraine, omdat de stallen niet aan dezelfde milieu eisen hoeven te voldoen als hier.
enz.
Dit op straffe van eerst een waarschuwing en bij het 2e geval de winkelketen voor een week sluiten en dit verdubbelen na iedere onvolkomenheid. Misschien is het noodzakelijk om een overgangstermijn in te stellen voor de supermarkten en die moeten in die tussentijds op de producten die niet aan de eisen voldoen op die producten stickers op laten plakken met een doodskop erop en de tekst: Dit voedingsmiddel kan schadelijk zijn voor uw gezondheid of van een ander. Het zelfde als bij sigaretten het geval is.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's fruit , stickers , milieu , afrika , groente , gezondheid , stallen , toekomst , verdubbelen en oekraine geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0