MOB: per direct moratorium op nieuwe stallen, biomassacentrales en vliegvelden

MOB wil per direct een moratorium op nieuwe veestallen, biomassacentrales en vliegvelden. Daarmee wil de milieuorganisatie van Johan Vollenbroek een structurele stikstofreductie realiseren.

Deel dit topic

Reacties

de jonge
Wat bedoelt hij in deze onder moratarium??
+7
Melkboer16
@de jonge verbod op uitbreiding!
Maar ik las het ook eerst verkeerd en dacht Johan wil naar het mortuarium!!
de hoef
@hans-hans zo leer ik nog eens moeilijke woorden hier
de jonge
@hans-hans daarom er zijn meerdere uitleggen mogelijk.dus wat wil hij nu dan weer. laat de man gewoon zeggen wat hij bedoeld ipv die cryptische omschrijvingen te doen.
Jan-T
Er komt een moment dan word je als MOB niet meer serieus word genomen.
door te veel te eisen.
Als verbetering en nieuwbouw niet meer mag van de MOB dan is dit een sterfhuis constructie.
+1
klompen
Deze man per direct niet meer serieus nemen!
+2
hans1980
Deze man mist veel vitaminen en mineralen gaat er dom van lullen
+2
Melkboer16
@hans1980 dat is over het algemeen zo met veganisten.
De man is al 35 jaar actief tegen de landbouw en krijgt de laatste 3 jaar veel te veel aandacht en vindt dat prachtig. Macht is verslavend dat zag je bij Adolf en dat zie je nu ook bij Poetin!
Ergens komt er een keerpunt en ik voorzie dat dat sneller komt als ie zelf denkt
+3
jan 10
Lijkt alsof hij de macht wil over nemen van dit land,soort coup,deze ondemocratische en zichzelf benoemde krijgsheer trekt wel een erg grote broek aan...
+5
robbies
T heeft nooit om stikstof gegaan bij Johan en Valentijn. Al decennia strijden ze succesloos tegen de veehouderij. Met de PAS hebben ze eindelijk een haakje. En dat is niet eens hun verdienste, maar eigenlijk dankzij de onkunde van de staat die niet uit haar woorden kwam toen ze hun eigen beleid verdedigde bij de RvS

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stallen , mob en johan vollenbroek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0