Rutte waarschuwt voor hogere belastingen: ’Lastenverzwaringen onvermijdelijk’



Quote:
Een financiële domper is op komst. Daarop zinspeelt premier Rutte. „Lastenverzwaringen zijn onvermijdelijk”, zei hij tijdens zijn wekelijkse persconferentie. Waar die lastenverzwaring gaat landen, is nog niet bekend.

Deel dit topic

Reacties

+7
JohnDeere7serie
Mark heb je de 90 miljard in de diepe zakken van Wobke er alweer doorheen gejast. Heb je vlot gedaan in 2 jaar. Misschien nog wat (landbouw) productie en industrie overhouden, ipv alles weg. Kunnen die nog wat centjes verdienen voor NL BV. Tis maar een tip.
arjank110
Nog meer belastingen.... de middenklasse gaat het gelag betalen. De hogere energieprijzen betekent al veel meer accijns en btw inkomsten.
+2
Realisme
Volgens mij gaat er een spreuk rond die hier wel van op toepassing is alleen dat happy aan het eind daar zullen ze zich nog in vergissen denk ik
Tiepmachien
Er wordt een beroep gedaan op de solidariteit van de rijken
Goed verdienende ondernemers wordt gevraagd om het arbeidersvolk wat extra loon te geven
Rutte 4 is wel erg grappig
Ministers roepen massaal om de hulp van het volk
Incompetentie?
Weidezicht
@Tiepmachien zag je het gister? Carola moet de armoede gaan bestrijden, en ze gast o.a. de werkgevers vragen of ze de lonen beetje kunnen verhogen.
Jaap40
@Tiepmachien schijnt nog ergens 25 miljard voor gereserveerd te zijn
+1
Nevergiveup
De wal is het schip aan het keren ....
Jannus
Quote Reactie van @Nevergiveup:
De wal is het schip aan het keren ....

Rutte pleegt partij verraad...

door voor ... te spelen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0