VIDEO: Vlog van Mark: "Minister voert LTO plan voor onteigening uit!"

Bel je LTO/CDA/VVD voormannen om je mening te geven!
Stop de waanzin!

Deel dit topic

Reacties

Hans van Bergen
De soap wordt steeds ongeloofwaardiger. Je hebt altijd een groep lto haters die ALLES wat lto doet bekritiseerd. Wordt ik niet blij van. Laat die, vaak/meestal/altijd oudere mensen lekker doen. Echter nu we zien dat lto teksten schrijft voor de minsister krijgen de lto critici toch gelijk. Overigens ben ik wel eens in een felle discussie verzeilt geraakt met een lto medewerker, ex, die woedend verklaarde dat het de NCB was die de wet superheffing ontwikkelde en klaarmaakte voor Europa en dat het de NCB was die de fosfaat wetgeving en de interim wet optuigde. Allemaal bedacht aan de Spoorlaan in Tilburg!! Aldus de verklaring. Dus nieuw is het niet. Dit allemaal overigens nadat ik beweert had dat LTO niks klaarmaakte.
kanniewaarzijn
"Bel je LTO/CDA/VVD voormannen om je mening te geven" ??? Snapt Mark nog steeds niet wie er wel en niet bij de plannen betrokken zijn?
+3
de jonge
@kanniewaarzijn denk dat mark het wel aardig snapt, een aantal maanden terug viel iedereen over hem heen vooral opgejut door de media, wat voor woorden deze man gebruikte,nou nou nou o o o wat had iedereen een mening opeens... ondertijd gebeurt het nu gewoon voor iedereens ogen maar dan nog zijn ze te schijnheilig om toe te geven dat hij inderdaad het bij het goede eind had welke kant het op zou gaan.
kanniewaarzijn
@de jonge Is zo, maar waarom de genoemde partijen benaderen als je weet dat die het zelf in de touwen hebben gezet?
+1
Grasbaal
Reactie LTO-Sjaak....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto en onteigening geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN