En zo begint het feest weer van voor af aan.

Inspraak zonder inzicht geeft uitspraak zonder uitzicht....

Deze overheid berooft ons van ons geld, onze eigendommen, onze woningen en ons eten...

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+2
Twentsch Land
Ik heb wel eens documentaires gezien op tv van het gevangenissen in verschillende landen......wat mij opvalt is gevangenen dezelfde kleur kleding dragen als Johan.
+4
duitser
Hebben de mond vol van Poetin, maar ik geloof dit is staatsvijand nr 1
+1
weurding
@duitser de stille dood....
Melkboer16
Hoe groter het probleem des te eerder het opgelost wordt.
+2
Vleesveehouder
Een probleem kun je pas oplossen als je het probleem kent. Alle beleid is gebaseerd op virtuele modellen en niet op daadwerkelijke metingen.
Ik heb sterk de indruk dat ambtenaren (dezelfde die de chaos gecreëerd hebben) het beleid bepalen en Staghouwer en van der Wal de spreekpoppen zijn. Als ik Staghouwer in de debatten van papier zie voorlezen vraag ik mij af of hij wel begrijpt wat hij zegt. Hij verwijst naar onderzoeken, brieven etc. Om zich er vanaf te maken. De ergernis bij kamerleden neemt ook al toe.
+1
Henk2
@Vleesveehouder Helemaal mee eens .
Deze koekenbakker is totaal in de macht van zijn ambtenaren.
Een gevaar voor de boerenstand.
+5
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Henk2:
is totaal in de macht van zijn ambtenaren.

Zou dat bij zijn voorgangers anders zijn geweest?
sorry
@kanniewaarzijn henk bleeker vonden ze niet leuk
kanniewaarzijn
@sorry Snap ik. Wij dan weer wel 😁
bio boer
@Vleesveehouder bij een n2000 gebied moet je kunnen garenderen dat een activiteit geen nadelige gevolgen heeft voor de natuur dat is nog al complex met stikstof is eigelijk nooit tegarenderen het is niet exact tevoorspelen waar de amoniak of nox op kilometers afstand neer daald en hoe veel en waar precies er zijn ook nog vele factoren afhankelijk zo al weer de wind regen en tempratuur
Frans1
@bio boer het zit er bij jou ook al goed ingeprent😅
bio boer
@Frans1 tsja dat zijn gewoon de regels bij n2000 gebied hadden gewoon nooit zo veel n2000 gebieden moeten hebben zo lang we die hebben blijft het gedonder
+1
bio boer
Even een fabriek stul leggen met zelfde n uitstoot op de natuur tijdens de bouw en klaar is kees boer die stal bouwt tijdelijk 20 koeien minder 😁
Noorderling
@bio boer
hele nox stelt ook niks voor in aerius.
Als ik het alleen invoer komt er niet eens een waarde uit. Dichtbij n2000 komen al je activiteiten nog niet overeen met 1 koe. Gaat die op papier wel even naar de slager op vakantie.
Bron
En wat nu ??

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's feest , overheid en uitspraak geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN