Illustratie van: argenterio

Hoge bouwkosten zetten streep door innovatieve stalbouw

Door extreme prijsstijgingen van bouwmaterialen en beperkte beschikbaarheid van producten stagneert de ontwikkeling van innovatieve stalsystemen.Met name de bouw van stallen die ontwikkeld worden via de Subsidieregeling brongerichte verduurzaming stal- en managementmaatregelen (Sbv) loopt vertraging op of gaat helemaal niet door vanwege te hoge prijzen.

Deel dit topic

Reacties

+1
jerseys
De gouden munt, 27 van de in totaal toegekende 47 subsidies komt bij deze club terecht!!!! Zullen vast niet op uurbasis werken deze jongens. Kijk even op de website van de groene munt en je zult zien dat de vroegere ontwikkelaar van het hele RAV circus zijn diensten hier aanbied.....
cjw73
@jerseys ja bij hem moet de kachel lekker door blijven branden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bouw , stallen en bouwmaterialen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0