Friesland campina verdubbeld bedrag donaties oekraine

Doneer voor Oekraïne en FrieslandCampina verdubbelt het bedrag!
Vorige week kondigden we onze interne inzamelingsactie aan in samenwerking met het internationale Rode Kruis, om de mensen in Oekraïne en omliggende landen te helpen. Vandaag lanceren we een speciale FrieslandCampina x Rode Kruis donatiepagina om gezamenlijk geld in te zamelen voor deze belangrijke zaak. De actie loopt van vandaag, maandag 7 maart, tot en met woensdag 30 maart 17.00 uur. FrieslandCampina zal het bedrag dat wordt opgehaald verdubbelen!
Tussenstand op 14 maart 2022: € 48.253,35 opgehaald!

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Ben opzicht wel voor dit soort acties maar wat ik dan weer mis is hoe wordt het daar besteed en blijft er onderweg wat geld hangen ! Want dat is bij dit soort dingen altijd wel bepalend of ik wel of niet een donatie wil doen.
ted9
Arla heeft 1 miljoen naar het rode kruis over gemaakt.
+2
George
Jullie zijn gulle boeren.
Even vermelden dat het van FFC eigendom is van de NL melkveehouders en dat zij deze bijdrage leveren.
+6
de jonge
@George en dat ze dus eigenlijk politiek gezien onbewust een standpunt in worden gerommeld.....
+2
sorry
@George lekker goedkope actie....
+1
sorry
Als de lto eens wat dee....
weurding
@sorry van het ledengeld?
George
@weurding
Die zijn gewend om niet veel te doen of alleen wat heulen en zeulen.
Geweldig deze donaties !!!! ?? . Als ik dan het voorbeeld aan geef van jaren terug over de collecte van de hartstichting , waar eerst de directeur 900.000 Euro moest hebben , dat betekend voor mij , ze kunnen me wat , ik geef niets . Sorry het is zo .
+1
de Tank
@Hans is Hobby boer Is je goed recht, er is altijd een excuus te bedenken om niets te geven.
+1
Porky
@de Tank ik geef aan t rode kruis en aan vrijwilligers die daar al jaren goed werk doen, en aan omroep MAX voor arme stakkers in bv Moldavië
+3
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Hans is Hobby boer:
ik geef niets

Wij knappen ook af op zulke dingen. Daarom geven wij liever goederen; dekens, warme kinderkleding enz. Blijft er tenminste niks aan de strijkstok hangen.
kanniewaarzijn
@kanniewaarzijn En hier bij de plaatselijke supermarkt kunnen we artikelen kopen die we doneren. Artikelen zoals lang houdbaar voedsel, luiers, tandenborstels enz. De SPARwinkelier verdubbelt de donaties en een plaatselijke bloemenkweker (die veel zaken doet in Oekraïne) brengt de goederen met zijn vrachtwagen daar naartoe. Korte lijnen dus.
Porky
@Hans is Hobby boer wat zou je denken van de directeur van de bloedbank? De donors geven het bloed, en meneer de directeur "pakt" ff 450.000 € p jaar , een GROTE SCHANDE.
+2
Grasbaal
Het salaris van onze directeur, Floris Italianer, is € 144.445 inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Dit salaris is berekend op basis van 40 uur per week. Wij werken niet met bonussen:
hartstichting.nl/over-de-hartstichting/…

Als je niet genoeg betaald krijg je geen gekwalificeerd personeel (ook in de landbouw)
+2
weurding
@Grasbaal nou... in de landbouw zijn er ook die krijgen handdrukken ter grootte van bedragen die ze volgens mij niet voor de onderneming zelf binnengehaald (kunnen)hebben in de betrekkelijk korte tijd dat ze aanwezig waren
+1
Realisme
@Grasbaal is altijd het excuus maar dat komt ook omdat men perse uit de baantjesmolen iemand wil hebben ipv uit eigen geledingen iemand opleiden

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina en friesland campina geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
17
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0