De onzichtbare maar machtige functionarissen van Nitraatcomité

€Het is een black box”, verzucht Huitema “dat klopt. Er is nog wel beroep mogelijk als het onverhoopt slecht voor Nederland uitvalt, maar dan ben je zo weer een paar maanden verder en wordt er tot die tijd geen derogatie verleend.”

Deel dit topic

Reacties

Klavertje
П??🤫🤫🤫🤫
Geheime organisatie.
jg
Europese consument betaalt de rekening ……
Klavertje
Huitema beseft zelf ook dat het een gekke opmerking is voor een politicus die toch voor maximale openbaarheid is. “Ik kan mijn normale politieke wapens niet inzetten en nauwelijks lobby voeren voor de Nederlandse landbouw. Normaal gesproken kom ik wel met een resolutie als ik me zorgen maak, maar dat heeft nu geen zin want we hebben er niks over te zeggen.”
Kars
@Klavertje dat noemt men democratie? Tenminste daar zijn ze prat op om te zeggen.
vrije boeren
Als die gek in Rusland straks kortsluiting in zijn bolle kop krijgt is er geen Brussel meer
spotmelker
Via een WOB, dan krijg je zo'n zwartgelakt rapport toegestuurd....
JohnDeere7serie
Die gaan voor het tribunaal gesleept worden. In voorjaar 2022, voor de hongerwinter 22/23 de boertjes verbieden hun gewassen naar behoefte te bemesten.
George
@JohnDeere7serie
jajaja ik ben benieuwd.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's derogatie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN