Pas 18-jarige Dodewaarder Reijer jongste bestuurslid bij LTO: ‘Een positief ingestelde fruitteler redt het altijd wel’

DODEWAARD/ GELDERMALSEN - Reijer de Vree uit het Dodewaardse buurtschap Wely is pas 18 jaar en zit nu al in het bestuur van landbouworganisatie LTO. De Vree is een kind van een fruitbedrijf, groeide op tussen de appels en peren. Maar kiest zo jong als hij is nu al voor een bestuurlijke functie. ,,Ik ben heel benieuwd naar dat wereldje.”

Deel dit topic

Reacties

+1
weurding
Frisse blik is prima maar meende dat beetje ervaring wel een pré is
cornelissen
Quote Reactie van @weurding:
dat beetje ervaring wel een pré is

Het minste ,wat ze kunnen doen is de notulen van de laatste 5 a 10 jaar even door te lezen.
Nmv gaat hier in friesland kennelijk ook verder met jonge bestuurder(s), oude nemen natuurlijk i.v.m. o.m. het fosfaatdrama en intern nog wat andere problemen en soms mede hun leeftijd bij de nmv de benen.
De jonge bestuurders weten van o.m. de fosfaatdrama s natuurlijk minder af, zij waren niet aanwezig bij de vergaderingen en de drama s daarover. Vandaar lezen de notulen, want de organisatie wordt er nog jaren aan herinnerd en dan ben je .hoewel niet meer verantwoordelijk toch op de hoogte
+3
kanniewaarzijn
Die zijn nog makkelijk te kneden....
IJsseldelta
Dit zegt genoeg!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto en peren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN