Wat betekent nieuwste uitspraak rechter voor PAS-melders?

Stikstofminister Christianne van der Wal reageerde vrijdag dat ze niet verwacht dat het stikstofbeleid nu alsnog helemaal op de schop moet, wat Johan Vollenbroek van MOB wel concludeert. Zij heeft vertrouwen in het coalitieakkoord, meldt het ANP. Van der Wal wijst erop dat de uitspraken van deze week allemaal specifiek gaan over biomassa-installaties en niet over agrarische bedrijven.

Deze zaak gaat daar inderdaad over, maar de uitspraak geeft geen aanknopingspunten dat het oordeel anders zou uitvallen voor een agrarisch bedrijf. Reden waarom MOB wél concludeert dat alle PAS-melders een probleem hebben.

Deel dit topic

Reacties

+1
diekman
NL wordt een land van juristen en advocaten.
achterhoeker2
@diekman Plus ambtenaren en medewerkers van multinationals, die hebben een sociaal netwerk met ook allemaal dat soort baantjes.
Daarmee hebben ze de feeling met de gewone maatschappij verloren, een maatschappij waar niet alles zwart of wit is waar soms geschipperd moet worden tussen belangen, waar ook soms een oogje wordt dicht geknepen voor het grote belang en waar de man/ vrouw met het "gewone" baantje nog wordt gewaardeerd.
En ook soms moet worden gekozen voor de minst slechte oplossing omdat achter elk besluit op het provinciehuis of in den haag het besef moet zijn dat het de kleine ondernemers zijn (en dus ook de boeren, de fietsenmakers en de winkeliers) die de centjes verdienen in dit land.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN