Deadline voor reageren op 7e Actieprogramma nadert

Melkveehouders hebben nog exact één week de tijd om schriftelijk te reageren op het 7e Actieprogramma Nitraatrichtlijn. Voor veel melkveehouders is, mede door de drukke oogstomstandigheden, de impact van het actieprogramma nog niet goed doorgedrongen.

Deel dit topic

Reacties

kanniewaarzijn
Stop om te beginnen maar eens met praten over uit- en afspoeling van mineralen en ga kijken hoe het werkelijk zit met de chemische processen. LTO is zelf de partij die deze onzin in stand blijft houden.
+2
rene-de-jong
Een hele goede reactie / zienswijze :
dejongodoorn.nl/2021/10/…

Zolang mw Schouten bij de EU mestfraude nog koppelt aan nitraat heb ik er weinig vertrouwen in dat er nog zinnige maatregelen op tafel komen....
Noorderling
@rene-de-jong
Al zou het wel zo zijn, dan helpt wetgeving strenger maken niet. Mest overschot wordt groter en als er geen problemen zijn in 3/4 van Nederland, waarom moet het daar dan strenger?
demelkboer
Op maat voor afschaffen detogatie
Bekkink
We hebben lto toch?
+2
Vdejong
@Bekkink
Quote:
lto
land- en tuinbouwers opzouten???????
T60401
Quote Reactie van @Vdejong:
land- en tuinbouwers opzouten?

Wist niet dat jij zo goed luisterde naar lto. 😂
Vdejong
+1
labella

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0