ZuivelNL dient klacht in tegen campagne Dier&Recht

ZuivelNL dient een klacht in bij de Reclame Code Commissie tegen een campagne van de stichting Dier&Recht. De stichting misleidt de consument door te suggereren dat zuivelproducten zeer ongezond zijn. Ook wekt de stichting ten onrechte de indruk dat melkveehouders hun dieren mishandelen, vindt de ketenorganisatie van de Nederlandse zuivelsector.

Deel dit topic

Reacties

weurding
Kijk, hun wel, die jammeren niet dat het wel doodbloedt
+2
Farma_boerke
@weurding wel een beetje aan de late kant, ze krijgen voldoende heffing binnen om te werken.
de hoef
@Farma_boerke hadden nog vakantie war
+1
Farma_boerke
@de hoef ik denk eerder nog onenigheid/ruzie intern om met de buitenwereld bezig te zijn.
De vorige promocampagne was om te huilen zo slecht.
+4
puntertje
Benieuwd wat @Bennie Stevelink hiervan vindt, hij heeft andere partijen de grond ingeboord omdat ze stelling namen tegen Dier&recht en nu doet een partij het die o.a. door zijn bewierookte LTO wordt bestuurd. Niet dat ik hem serieus neem, ik ben gewoon nieuwsgierig.
Weidezicht
Een tegencampagne met korte tekst en uitleg en een uitnodiging aan allen om, zodra het weer mag, naar een open dag van de melkveehouderij te komen. Linkje naar de zuivel.nl site voor meer achtergrondinfo.
Jan-T
Dit is toch ook de taak van ZuivelNL om namens de melkveehouderij bezwaar aan te tekening tegen dit bezwaarlijke posters welke niet gebaseerd zijn op de waarheid.
+1
apel
Wat een helden nadat Agractie hun kort geding hebben gewonnen......
apel
Wat een helden nadat Agractie hun kort geding hebben gewonnen......

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0