DDB: belangenbehartiging melkveehouders versterken

De Dutch Dairymen Board (DDB) wil structureel samenwerken met andere organisaties in de belangenbehartiging voor melkveehouders. De DDB gaat de leden hiervoor toestemming vragen op de ledenvergadering van 5 oktober, zo heeft voorzitter Sieta van Keimpema de leden aangeschreven.

De bestuurders van DDB en Farmers Defence Force (FDF) hebben onlangs een gesprek gevoerd over samenwerking. "Beide organisaties willen de versnippering van de boerenbelangenbehartiging tegengaan, door meer de structurele samenwerking met elkaar, te zoeken", zo laat Van Keimpema namens het bestuur aan de leden weten. Naast voorzitter van de DDB is Van Keimpema ook lid van het bestuur van FDF.

Deel dit topic

Reacties

Melkputje
Fusie?
+7
Melkboer16
Beter zo snel mogelijk opheffen dat DDB. En Sieta kan beter bij de FNV solliciteren, als landbouw/melkveehouderij frontvrouw heeft ze zichzelf compleet belachelijk gemaakt
cornelissen
Quote Reactie van @Melkboer16:
Beter zo snel mogelijk opheffen dat DDB

Ik neem aan ,dat je lid bent van de DDB, dan kun je dat op de ledenvergadering inbrengen.
+1
Melkboer16
@cornelissen hebben ze dan leden?
Nou dan zijn die toch compleet blind.
Je wil toch geen boegbeeld wat er zo’n bende van heeft thuis.
bio boer
@Melkboer16 en anderen willen lto opheffen 🤷‍♂️
Oudekoeuitdesloot
@Melkboer16 ook jouw venstertjes staan nog op dicht.. follow the money.. en je komt via lto bij t ministerie van landbouw uit..
+9
Bennie Stevelink
Sieta melkt al 3 jaar geen koeien meer. Haar positie als alleenheerser, dictator en tiran van de DDB staat onder druk. Ze heeft blijkbaar iets bedacht om haar positie veilig te stellen via FDF.
Detukkeroettwente
@Bennie Stevelink Bennie haak ie ok an ??? Adviseur , iets veeur oe ??? Ik lees het morgen ik mut vot .
+6
newholland6640
@Bennie Stevelink

Stop alsjeblieft met polariseren.
+2
david2
@Bennie Stevelink wat ben ik blij dat ik niet aan zoveeeeeeeeeel mensen een hekel hebt als jij........ misschien wel een klein beetje hekel aan jou!!!
Oudekoeuitdesloot
@david2 weet je.... momenteel heb met zelfs in de zieligste wezens geen haat.. ze bestaan niet eens meer.. ze hebben geen geweten.. arme mensjes....voorzover ze over een ziel beschikken..
+2
MaFlodder
@Bennie Stevelink Ach Bennnie toch, heb ook best met je te doen. Helemaal hoteldebotel was je op haar, je deed je groter voor dan je was in de hoop dat ze je zag staan. Maar toen je je ware grootte aan haar toonde schoot ze in de slappe lach. Waardoor je je nu diep gekrenkt en klein voelt. Zoiets moet het wel zijn.
+5
slagroomvla
@Bennie Stevelink Kijk aan je volgende column in de Nieuwe Oogst reeks "teleurgesteld in..." gaat over Sieta, daarna zal Caroline wel aan de beurt zijn...Je bent wel gruwelijk voorspelbaar.

Komen er behalve neef Johan nog meer mensen op je verjaardag?
sorry
Quote Reactie van @slagroomvla:
Komen er behalve neef Johan nog meer mensen op je verjaardag?

(klik om te vergroten)

neef frans misschien..
+1
Achso
@sorry mens, die zien er verlept uit.
diekman
@sorry blokje kaas en stukje worst en ze zitten al vol.
Oudekoeuitdesloot
@slagroomvla haha.. super opmerking.. bennie draait overduidelijk een nogal
grijze agenda
Oudekoeuitdesloot
@Bennie Stevelink je bent duidelijk van een andere club .. hoeveel schuift dat ?
+8
Melkboer16
Jaren geleden, ik denk zo rond 2008 verschenen er overal borden van de DDB bij boeren aan de weg. Hier en daar zie ik ze nog staan en die boeren nog door.
In 2009 en 2016 hoorde je Sieta niet toen ook hier de nood hoog was.
Hebben dus 12/13 jaar onzichtbaar kunnen zijn en hoe is het bedrijf van Keimpena dan in leven gebleven.
Bij de NMV is het ongeveer van het zelfde laken een pak en zelfs een uitstekend gezicht geeft er de brui aan na een jaar nagelbijten.
En allemaal maar schoppen tegen LTO die wel haar verantwoordelijkheid neemt om het beleid in de gewenste richting te bewegen.
We schieten. niks op met de DDB en NMV.!en FDF prima club om aan de ketting te rammelen maar uiteindelijk zal het beleid aan de onderhandelingstafel bepaald moeten worden.
BBB.ja dat heb ik onderschat en zoals nu lijkt gaat dat wel wat worden
Oudekoeuitdesloot
@Melkboer16 ook jouw venstertjes staan nog op dicht.. follow the money.. en je komt via lto bij t ministerie van landbouw uit..
+1
Bennie Stevelink
@Oudekoeuitdesloot follow the monye en je komt via FDF bij Blue Tiger uit.
Via Blue Tiger kom je bij Anders Breivik uit.
+3
kanniewaarzijn
@Bennie Stevelink Het valt allemaal niet mee, hè Bennie?
+1
mlkvhoudr
@kanniewaarzijn ik dacht ook die Bennie is zijn verstand verloren, maar er is een link tussen breivik en blue Tiger, niet een hele dikke of duidelijke link, de heer Zwitser stond op maillijst breivik, dus vergezocht : JA, klopt er niks van is ook niet helemaal juist

trouw.nl/cs-bd5816fd/
Oudekoeuitdesloot
@mlkvhoudr wat zal het echte verhaal van die Breivik zijn.. het nieuw hangt met valse vlaggen aan elkaar..
mlkvhoudr
@Oudekoeuitdesloot daar houd ik me echt niet mee bezig, een ontploffing bij t parlement en schieten op kinderen die op kamp op een eiland waren herinner ik me voor de rest niks
+1
Grasbaal
@mlkvhoudr wat een drama was dat, volgens complotdenkers zal er vast wel weer iets "groots" achter zitten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
26
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
2.234