Broncorrector

Wie heeft er ervaring met een broncorrector, zo ja welke?

Deel dit topic

Reacties

jan w
Wij hebben dat ding al jaren, alleen je moet er de juiste man bij hebben en die zijn moeilijk te vinden.
anonymous_544
Hoe bedoel je de juiste man erbij hebben? en wat was de aanleiding waarom jullie de broncorrector hebben aangeschaft en wat was het resultaat?
frank b
Wil je met ons delen wat de reden is dat je een corrector hebt? Of is het zoals op de site die 1234 (om 22.24) aangaf?
valtradriver
Frank B,ik denk dat sunnyboy veel last van nattigheid op zijn maisland heeft en hij kopje "ervaringen" op de site van broncorrector.nl heeft gelezen.................................
anonymous_544
Heb jij ook een broncorrector 1234?
1234
nee ik geloof in mezelf.

Maar verder weet ik er ook niets vanaf, was nieuwsgierig en zocht via google deze site op.
Hans 90
Ik veroordeel niemand maar is dit niet wat zweverig?
Erco
beetje? beetje boel is mijn mening... Maarja mischien werkt het hetzelfde als een placebopilletje of die armbandjes met een magneetje erin die die voetballers ook gebruikten op het wk... als het in het koppie maar goed zit
cs-agrar
Zweverig is niet het juiste woord Erik, werkt wel degelijk. Bij ouders staat er een en het perceeltje waar deze op staat was altijd nat, heeft bij stallen- en kelderbouw elke keer grond op gelegen, dus aardig verdicht. Ding is vorig najaar geplaatst, dit voorjaar kon ik voor het eerst zonder vorst nodig te hebben, zonder sporen over dat perceel.
Erco
wat voor problemen hadden jullie nog meer dan Cees en zijn deze hiermee ook opgelost?
anonymous_14
Nadat in het voorjaar het land droog was en begaanbaar, was er water nodig om te groeien en de Broncorrector heeft er voor gezorgd dat het eind mei weer ging regenen...
cs-agrar
nog wel een hele lading meer, alleen is het ding door de zomer heen scheef gezakt, wat de werking tegenging. als het goed is staat ie nu weer goed, maar zoals jij weet heb ik er weinig zicht meer op. maar dat ie werkt, dat weet ik wel.
@sunnyboy, neem gewoon contact op met broncorrectoer, contact is vrijblijvend en kan je misschien wijsheid geven. Zal je in ieder geval versteld doen staan.
Cornelis
Heb hem gehad, niet aan beginnen er zijn betere dingen voor minder geld.
anonymous_46
Zoals, ben erg benieuwd..
anonymous_14
Cornelis, kreeg je je geld terug? Niemand weet wat erin zit, als je toch je geld niet terug krijgt kun je hem mooi doorzagen en kijken wat erin die pijp zit.
Ik ben altijd huiverig voor dat soort dingen en denk dat iets zoals die koolstof die je nu voert meer kans van slagen heeft dan aardstralen weghalen.
Cornelis
Ja kreeg het meeste terug, man was niet blij...
anonymous_14
hij zal nu wel helemaal niet blij zijn, omdat je het op het prikbord zet.

Ik heb flink gegoogled maar het lijkt erop dat werkelijk nooit iemand zo'n dingopen heeft gemaakt, zit er een geest in of zo? Zelf zou ik hem waarschijnlijk wel een keer open maken als het niet werkt is het verlies niet groot en als het wel werkt en daarna niet meer heb je de volgende zo weer terug verdiend
brabo
misschien kun je er de oud ijzerboer wel blij mee maken
Cornelis
Ik ken mensen die zelfs dreigbrieven hebben gehad van hem, maar laat maar komen .
Farmer_
Ik heb er een gezien van binnen(iemand had er een opengemaakt en daarna ook weer dicht gelijmt), klopt wel wat bron beweerd.
valtradriver
En wat zat er in dan?

M'n moeder heeft vroeger ook weleens verteld dat ze thuis zo'n kastje voor aardstralen hadden losgemaakt,had vol gezeten met houtkrullen
Farmer_
Geen normaal ijzer of houtkrullen, er zat in zoals Bron het beschrijft.
anonymous_196
Heb eens gelezen dat er Gouddraad in zit gesmeed door elven bij maanlicht
jan w
Met alleen een broncorrector plaatsen ben je er niet. Hij moet ook nog op de goede plaats staan ( kruisingen van aders ) . Verder moet je de juiste man erbij hebben om te zorgen dat ie niet verstoord wordt door metaal wat in de gond zit of wat je zelf in de weg neer legt.
Voor 4 jaar terug met de verbouw van de stal had ik ijzer voor de garage neer laten leggen ( voor gebruik in de stal ) en kreeg toen een baan door de stal waar de keoien niet meer wilden gaan liggen. ijzer weg en de koeien gingen weer liggen.
De juiste man heb je wel nodig dit omdat er meer dingen zijn, neem ook bv elektro-smog.
tok
Wat heeft dan geholpen, het ijzer weghalen of de buis
anonymous_545
heb al jaren een broncorrector maar kan het verschil niet erg merken, verder vind ik de begleiding van dhr brontekort schieten.
het feit is dat de aders er zitten, maar hoe ze weg gaan weet niemand. ben wel benieuwd waar het echt geholpen heeft.
Ook het verhaal van dat je geen kunstmest meer hoeft te strooien voor dezelfde obrengst is er niet uitgekomen.
Farmer_
Dat klopt wat je zegt, heb die dingen ook geplaatst, ze werken wel maar niet het gewenste effect vindt ik, als je problemen hebt van die aard is het beter dan niets, zet je ze niet op de goede plek dan kun je meer of andere problemen ervoor terug krijgen.
Electrosmog en aardmagnetisme, die veroorzaken de meeste problemen, slechte weerstand bij mens en dier.
anonymous_8
als de koeien in de wei kunnen lopen, zorgen ze zelf wel dat ze uit de buurt blijven van de ongewenste aardstralen....
jan w
Hebben ze daarom de koeien zo graag in de wei.
cs-agrar
kan je maar de helft van de oppervlakte benutten...
lubert
Wat laten sommige mensen zich toch gemakkelijk wat wijs maken.
anonymous_400
Ik heb er al jaren een,zonder was ik nu geen boer meer geweest. Het is vanlieverlee m`n specialiteit geworden,dus ook mensen met problemen met dat ding kunnen bij mij terecht.
jan w
vroeger hadden we een "onderhoudscontract" kwam dhr Bosman 3 a 4 keer per jaar voor langs om te kijken of dat ding niet vertoord werd door ijzerhoudend materiaal. Hij zocht dan eerst met de wiggelroede globaal waar het ijzer in de grond moest zitten en het laatste stukje met een metaaldetector. Hij heeft hier ook al wel eens alleen met de wiggelroede gezocht, maar dat duurt wat langer om de juiste positie te bepalen. ( moet hij van meerdere kanten de juiste positie bepalen.

Velen praten over onzin, maar dat is het zeker niet.
Erco
je bedoeld dat jou mening is dat het niet onzin is...
jan w
Ik ben van mening dat het geen onzin is. Vroeger werd er eerst gekeken voordat er een huis werd gebouwd of de plek wel geschikt was.
En ik weet nog wel van vroeger dat er altijd plaatsen waren op de grupstal waar de koeien het niet wilden doen, altijd problemen.
Verder zeg ik er dan ook bij dat het niet een alleen staand iets is, elektrosmog is ook een belangrijk ellendige stoornis.
Erco
wat waren bij jou dan de problemen jan? en zijn deze daarna hiermee opgelost? en hoeveel kost zon broncorrector? ik ben altijd huiverig voor mensen die zoiets aanbieden..
brabo
als het werkt, is het de beste investering die je kunt doen.
frank b
Dat is met de meeste dingen zo.
anonymous_545
ben wel benieuwd wat je ervaringen zijn aldert, heb m nu 15 jaar en meneer bron is 2 x komen kijken of die nog goed stond terwijl hij toen beloofd had elk jaar te controleren, heb ook geen verbeteringen in wat dan ook kunnen bespeuren
anonymous_400
Kan je een plattegrond van je bedrijf opsturen ? mag ook prive , en ik laat dan zo snel mogelijk iets weten.
puddingbroodje
pas maar op voor je het weet heb je honderden tekeningen in je mail!
anonymous_400
Nou , dan ga ik er gewoon een paar avondjes voor zitten.
anonymous_46
Lost niet alle problemen op, wel duidelijke verbetering van loopgedrag op de robot (vanaf dag 1 van plaatsing). Zou nog wel graag iets meer weerstand onder de koeien willen...
1 staat in de groentetuin op ideale plek (volgens Berti Houwers), typisch dat rond dat ding de groente enorm goed groeit...
Zocht hier ook een bron voor water bij de sleepslang, exact de goede plek met volop (>30 m3/uur) water op 20 meter diepte!! Terwijl hier moeilijk ondiepe putten met voldoende water te vinden zijn, allemaal meer dan 50 meter diep! De "experts"(die dagelijk dus boren) wilden aan de hand van waterloopkaarten niet eens onder no cure, no pay boren (oftewel als ze 40 meter geboord hadden zonder fatsoenlijk water, gewoon betalen). Gewoon een particulier (deed normaal tuinpompjes) laten spuiten, vanwege lage kosten (plm 500 euro), op goed geluk volgens aanwijzing Houwers en bingo!
Erco
ja maar is het ook niet dat als er dingen beter gaat, je dat ding gaat ophemelen en de schuld van de verbeteringen gaat geven omdat hij al zo schreeuwend duur was?
anonymous_42
Tja, Stonehenge, de Drentse hunebedden en welke prehistorisch bouwwerk dan ook ze zijn allemaal op een leycentrum gebouwd, veel kerken ook en veel oude wegen lopen over leylijnen, en dat deden ze niet voor niets. Huizen werden vaak ook eerst een plek uitgezocht met de wiggelroede, totdat deze heidense wijsheid verboden werd omdat een Bisschop ofzo bedacht had dat de pest verspreid via die lijnen
cs-agrar
Zei de Bisschop dat? stonden wel tekort huizen voor jonge aanwas zeker..
frank b
Wel eens gehoord dat wanneer ze vroeger een huis/boerderij gingen bouwen, men eerst een weitje met geiten op die plaats maakte. Geiten schijnen enorm gevoelig te zijn voor stralen ed.. Na een jaar nog gezond, dan werd er gebouwd.
klaas de b
Daarom hebben geiten ook geen GSM, veel te gevoelig voor de straling.

Leylijnen

Bron is gewoon een oplichter. Hier nog een video door Co zelf gemaakt. Let op:

00.46 "Dat soort dingen", met een trekje aan de linker onderlip, een teken dat de waarheid niet verteld wordt.
1.00" Zeg maar"Waarom niet wat duidelijker uitleggen hoe het zit. Bij een technische uitleg horen geen termen als "zeg maar" en "dat soort dingen"
1,08Zelfde trekje van de onderlip. Gaat de hele video zo door.

Magnetisch noorden. Het magnetisch noorden is geen vaststaand punt, het magnetisch veld van de aarde en daarmee het magnetisch noorden fluctueert

2.03 "Koeien worden geladen met spanning", natuurkundig gewoon bullshit.
Het verhaal dat de broncorrector bij geen resultaat teruggenomen wordt klopt, geen trekjes van de onderlip.
Na 3.00 gaat hij weer de fout in.
3.26 vertelt hij dat er bedrijven zijn waar de corrector niet werkt, geen onderlip trekjes, dit meent hij ook daadwerkelijk.
3.54 "het is puur technisch" , niet dus.
jan w
Ik ken die beste man zelf niet, maar hem voor oplichter uit te maken vind ik wel een gewaagde uitspraak.
klaas de b
Beweren dat de broncorrector enige invloed heeft op allerlei kwalen is een veel gewaagdere uitspraak.
jan w
Uw opmerking klopt niet.

aardstralen zijn de veroorzakers van kwalen, de broncorrector kan die neutraliseren.
klaas de b
Aardstralen zijn hersenspinsels, de bedenker van de broncorrector maakt hier handig gebruik van.
jan w
Net als een peerd met oogklepp'n op
t de wolff
Interressante reacties maar het blijft bij meningen. Jammer dat niemand met resultaten van proeven komt. Je kunt toch vrij makkelijk een paar proeven opzetten. Misschien zou het een onderwerp voor Radar zijn. De investering van een paar honderdeuro 's in een trommel met geheime inhoud zal het probleem niet zijn, ook als het niet mocht werken, maar dat het mensen bezig houdt en afleidt kan wel een probleem zijn. Dus meer helderheid gewenst.
jan w
Resultaten is in dat opzicht altijd een heel moeilijk verhaal, je kunt er geen controle groep naast zetten.
Bij ons kwam de hr. bron niet maar een andere radio-etist ??? of zo iets, cq wiggelroedeloper. Wij hebben ook een broncorrectoer en ben er van overtuigt dat dat ding zijn werk doet. Maar dat er ook factoren zijn die de werking teniet kunnen doen.
Kan hier wel verhalen gaan vertellen maar die geloof je toch niet.
Wimsumar
Jan W Schreef:
-------------------------------------------------------
> Wij hebben ook een broncorrectoer

Beste Jan W: Ik zal niet zeggen, '' de stekker er maar uit''. Toch, op 1 of andere manier stoort dat ding wel een beetje.
t de wolff
Het is nu een moeilijk verhaal maar wij willen het ook helder hebben, juist omdat er zoveel bedrog mee gepleegd is.
Je kunt er wel een contrôlegroep naast zetten. Kwestie van organiseren.
Ik geloof wel in wichelroede lopen, bij de nutsbedrijven zijn mensen die de leidingen weten tevolgen, ik geloof ook in wateraders in de bodem maar hun invloed via straling en magnetisme kan ik niet logisch verklaren.
Grasbaal
Het is niet bovennatuurlijk maar gewoon natuurkunde maar dan moet je wel snappen hoe het werkt (het gaat mij ook boven mijn pet). Maar verhalen dat je geen kunstmest meer nodig hebt zijn natuurlijk onzin. Het is ook gewoon natuurkunde dat er niets groeit van niets (dat snap ik wel).


1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 09/10/2011 02:23 door Co Scholten.
t de wolff
Bovennatuurlijk bestaat ook niet. Iets kan nog niet verklaard zijn en zolang kan iemand het als bovennatuurlijk beschouwen. Datgene wat doorgaans voor bovennatuurlijk door gaat is meestal bedacht met een bedoeling en meestal niet om er zelf slechter van te worden.
anonymous_350
Bron wikipedia;

De uitdaging van James Randi

De goochelaar en scepticus James Randi looft sinds jaren een prijs uit van 1 miljoen US dollar voor eenieder die - onder testomstandigheden waar beide partijen mee akkoord gaan - een bovennatuurlijke vaardigheid kan laten zien. Wichelroedelopen is de meest voorkomende claim waarmee mensen proberen deze prijs te winnen. Randi heeft door de jaren honderden wichelaars getest en tot nu toe hebben ze allen gefaald.

Een typische test door Randi gaat als volgt:
De wichelaar moet aangeven wat het is dat hij kan vinden met zijn wichelroede. Dit kan bijvoorbeeld goud zijn. Er worden dan 10 dozen met de opening naar beneden op de grond geplaatst. Onder een van de dozen, willekeurig gekozen, wordt dan een gouden voorwerp geplaatst (b.v. een ring, maar een goudstaaf is ook al gebruikt) waarna de wichelaar mag aanwijzen onder welke doos dit voorwerp ligt. In eerste instantie voert Randi deze test niet blind uit, zowel hij als de wichelaar weten onder welke doos het voorwerp ligt. Bij dit deel van de test slaat de wichelroede altijd uit zoals de loper gezegd heeft dat hij zal doen. Dit deel van de test is om te controleren of er geen omstandigheden zijn die de loper hinderen. Indien de loper het er mee eens is dat alles naar behoren werkt wordt deze test nu dubbelblind uitgevoerd. Dit wil zeggen dat het voorwerp onder een willekeurige doos geplaatst wordt door een derde persoon en dat zowel Randi als de loper niet weten onder welke. Tot nu toe heeft geen enkele wichelroedeloper die door Randi is getest de test kunnen volbrengen, wanneer de test dubbelblind werd uitgevoerd.

De testen die Randi uitvoert worden altijd in overleg en met instemming van de geteste persoon ontworpen en uitgevoerd. In eerste instantie wordt een voortest uitgevoerd, waarin de kans dat een persoon door puur toeval slaagt in de orde van 1 op 100 ligt. Bij de uiteindelijke test zal dit 1 op 10.000 tot 100.000 zijn. Tot nu toe heeft nog niemand, wichelaars incluis, de voortest kunnen volbrengen
klaas de b
Hoop dat dit gegeven de grijze celletjes bij alle wichelroede-, broncorector-, leybaan-, waterader-, aardstralen-en andere Jomandavolgelingen eens aan het werk zet.
jan w
Hier in de omgeving is een aantal jaren terug een nieuwe hoogspanningsnetwerk aangelegd. Nu lag er onder de kabels een nertsen bedrijf. Deze legden na de ingebruikname allemaal het loodje.
Oorzaak uitdroging. De nertsen dronken geen water meer.

Wat is nu de werkelijke oorzaak. die uitdroging of dat er spanning op het water was komen te staan en daardoor de nertsen niet meer dronken.

Het bedrijf is trouwens nadien uitgekocht.
klaas de b
Beste Jan W, lees aljeblieft eerst eens rustig wat ik heb geschreven. het woord hoogspanningsnetwerk staat toch niet in het rijtje? Trouwens wat is de link met de broncorrector?

Door wie is het bedrijf uitgekocht? Door de gemeente omdat er een andere bestemming aan de locatie is gegeven? (industrie / aanleg van wegen of natuur ) Of is het bedrijf uitgekocht door de beheerder van het netwerk om toekomstige schadeclaims te voorkomen? Je insinueert het laatste maar bent daar niet echt duidelijk in. Als het laatste het geval zou zijn zou een directe relatie tussen de door jou geschetste toestand van de nertsen en de aanwezigheid van het hoogspanningsnet aangetoond moeten zijn. Dit zal iets anders geformuleerd moeten zijn dan in de trend van: " Toen het net in gebruik is genomen dronken de nertsen geen water meer en gingen dood"

Je doelt op de aanwezigheid van een elektromagnetisch veld, iets anders dan "aardstralen" en " leybanen" en wat dies meer zij. Dat een sterk elektromagnetisch veld een elektrische stroom kunnen opwekken in metalen die zich binnen dat veld bevinden is niet uitgesloten. Dit is gewoon natuurwetenschap en geen acabadabra. Zet maar eens een stuk aluminiumfolie (een beetje verfrommeld zodat er veel scherpe punten en in- en uitstulpingen zijn) in de

magnetron en zet hem aan. De vonken springen in het rond. Geen aardstralen, gewoon natuurkunde en ook verklaarbaar.

Het gaat mij erom dat al te goed gelovige mensen zich niet door dit soort charlatans in de luren moeten laten leggen door zich een probleem aan te laten praten waar zij dan (heel toevallig) de oplossing voor hebben.
jan w
Bedrijf is uitgekocht door de netwerkbeheerder.
Wat ik ermee aan wil geven is dat de symtomen "vaag" zijn, maar de uitwerking ervan grote gevolgen kunnen hebben.

Als bij ons de broncorrector werd gecontroleerd werd ik en het gezin ook altijd onder de loep genomen. Zo-ook op een gegeven moment onze dochter. Zei kreeg te horen van die beste man dat ze als ze op de rug in bed lag. terhoogte van haar knie te dicht op een stroombron sliep. Zij zei toe: Papa, dat klopt helemaal niet.Waarop ik even na moest denken en toch mededeelde dat het wel zo was. En onze dochter maar beweren dat het niet zo was.
Nu stond haar bed tegen de muur, een houten wand. Aan de andere kant sliep haar broer en die had een wekkerradio op het nachtkastje staan en dat was de oorzaak dat die beste man een stroombron met zijn wiggelroede waar kon nemen.
klaas de b
En haar broer sliep niet te dicht op een stroombron? Terwijl hij met zijn hoofd (waarschijnlijk) pal naast diezelfde wekkerradio lag? Klinkt voor mij niet echt logisch.
anonymous_264
Inmiddels is besloten dat iedereen die onder hoogspanningsdraden woont daar weg moet. Dit najaar hebben ze een brief gekregen waarin toegezegt is dat ze taxatiewaarde + 30% voor hun woning zullen krijgen. Ook complete boerderijen moeten weg. Er schijnt een verhoogde kans op migraine te zijn bij iemand die onder een hoogspanningsdraad woont.
anonymous_42
jopie Schreef:
-------------------------------------------------------
>De uitdaging van James Randi
> vinden met zijn wichelroede. Dit kan bijvoorbeeld
> goud zijn. Er worden dan 10 dozen met de opening
> naar beneden op de grond geplaatst. Onder een van

Ik dacht dat wichelroedes bedoelt waren om waterstralen en leylijnen op te sporen, dat ze dan gaan testen met goud heeft er toch weinig mee te maken?
Ken wel iemand die een plastic waterleiding in het beton wou opsporen omdat er wat gehakt en geboort moest worden, ze haalden een plaatselijke wichelroedeloper er bij en die op een stuk van 10 meter precies vertellen waar de waterleiding langs liep, ze hebben 'm dan ook niet geraakt, ik neem aan dat er geen moderne apparatuur is om water op te sporen en net als Ard hier vertelde kunnen ze dat met wichelroedes toch echt wel, niks geen "bijgeloof" gewoon natuurwetten, 50 jaar geleden zouden ze je ook voor gek verklaren als je ging vertellen dat men later allemaal een GSM zouden hebben, maar 5.000 jaar geleden wisten onze voorvaderen wel waar ze hun hunebedden moesten plaatsen d.m.v. een simpel stuk hout en gevoel.
anonymous_400
Beste T de Wolff,als je wil kan ik hier op dit prikbord de resultaten van 2 jaar celgetal onderzoek publiceren, dan zul je zien dat dit gezakt is van 1.250.000 naar 250.000 .Dus je zegt het maar.
producent
aldert Schreef:
-------------------------------------------------------
> Beste T de Wolff,als je wil kan ik hier op dit
> prikbord de resultaten van 2 jaar celgetal
> onderzoek publiceren, dan zul je zien dat dit
> gezakt is van 1.250.000 naar 250.000 .Dus je zegt
> het maar.

Als het celgetal hier zo hoog zou zijn had ik het graag wat sneller naar beneden.
t de wolff
Dat is de meest ideale proefgroep die we kunnen krijgen. Koeien met verhoogd celgetal. Die proef kunnen we op een simpele manier uitvoeren. Bij onze eigen zuivelfabriek zijn laboratorium.
We nemen zoveel mogelijk monsters van kwartieren met verhoogd celgetal. Steeds in viervoud. De monsters worden op kweek gezet in vier verschillende kweekkasten in het laboratorium van de fabriek. Meneer Bron gaat twee van de kasten met zijn corrector bewerken precies volgens zijn voorschriften en twee kasten worden niet bewerkt. Dan zullen de bacteriën in de monsters in de door de broncorrector bewerkte kast duidelijk moeten afsterven terwijl de andere doorgroeien. Wil je dit organiseren?
anonymous_400
Maar zo werkt het dus niet.Bij koeien die last van straling hebben,gaat de vertering achteruit met allerhande gevolgen o.a verhoogd celgetal.Bij correcte plaatsing van een Broncorrector gaan de koeien eerst "opschonen " waarna de vertering weer kan herstellen,en dit is een proces wat 6 tot 10 maanden duurt.
klaas de b
Waarom plaats je het woor "opschonen" tussen aanhalingstekens?
t de wolff
Juist, wat wordt precies bedoeld met het woord opschonen?
Ik ben wel wat geïnterresseerd in deze materie omdat mijn moeder vroeger leed aan MS, multiple sclerose. Zo 'n 45 jaar geleden heeft het bij ons ook altijd gewemeld van dat soort onbegrijpelijke woorden. De dokter kwam twee keer per week met een paar onverklaarde injecties, de pastoor kwam één keer per week met wat onverklaarde gebeden, de masseur kwam langs met onverklaarde handelingen, ze gingen af en toe naar de strijker en probeerden ook nog wel eens een wonderdokter met onverklaarde hocus-pocus. Mijn moeder wilde het geloven voor de hoop maar niets heeft geholpen. Nu 45 jaar later kunnen we veel van de MS verklaren en ook waarom de handelingen medisch zinloos waren.
anonymous_400
Straling kan lichaamscellen in meer of mindere maten beschadigen,het proces waarbij die oude, beschadigde cellen vervangen worden door betere en gezondere cellen noem ik opschonen. Maar misschien hebben jullie hier een beter woord voor ?
t de wolff
Heb jij daar literatuur over, de duur van de vervanging van cellen, normaal, door kneuzing beschadigde cellen, door grondstraling of magnetisme beschadigde cellen of door electrische straling of andere natuurlijke ( atoom, plutonium, zonlicht) straling beschadigde cellen. Ik wil de straling echt gescheiden houden in grondstraling of magnetisme en de electrische straling. Ik wil weten voor welke stralingen de corrector gebouwd is, de golflengten enz. , om geen verschil van mening over het resultaat te krijgen door eventuele achteraf geconstateerde vervuiling. Ik wil weten hoe groot het bereik is van de corrector enz. zal de website bestuderen en ik wil de uitleg van de G Den de nauwkeurigheid van de proef weten.
anonymous_400
Voor de technische gegevens kan je beter even naar Bron bellen,die maakt ze.Mijn specialietijd is meer het voelen,waar wateraders zitten of leylijnen enz . Ik kan dan bepalen of een broncorrector nodig is of niet ,en ook, als hij er dan staat of de werking goed is of niet.Omeen betrouwbare test te doen moeten we volgens mij wel een stuk of 20 bedrijven hebben, waar dan vantevoren de stralings-status vast gesteld moet worden en daarna kan er bloed geprikt worden.
klaas de b
Waarom moet er bloed geprikt worden.
Waarop wil je het laten onderzoeken.
Welke bloedwaardes die je wilt laten bepalen zijn volgens jouw gewenst.
Welke veranderingen in bloedwaardes denk je bij plaatsing van een broncorrector te bewerkstelligen
Hoe denk je deze veranderingen bewijsbaar, op verzoek herhaalbaar en verklaarbaar (de eisen voor een wetenschappelijk bewijs) te kunnen toeschrijven aan de invloed van een broncorrector. Het feit dat jij zegt dat je de veranderingen kunt voelen is voor mij net even te dun.
jan w
Het makkelijkste zou zijn om bedrijven te nemen met een grupstal, die koeien die op een aardstraal staan staan daar ( meestal ) altijd dus die worden altijd blootgsteld. Die zouden er dan ook het meeste baat bij moeten hebben.
Farmer_
Het heeft alles met de weerstand van de koe te maken, een corrector dood geen bacterien.
t de wolff
Een corrector doodt geen bacteriën, dat is een belangrijk gegeven. Het ligt aan de weerstand van de koe. De weerstand is de hoeveelheid witte bloedlichaampjes in het bloed en de kwaliteit er van, dat is door de gezondheidsdienst te meten. Dus kunnen we er een proef mee houden.
De straling of magnetisme zorgen er voor dat de witte bloedlichaampjes worden afgebroken en de broncorrector zorgt er voor dat ze weer uitbreiden en werken om bacteriën te doden. Dat is te meten. Als we 10 of meer boeren hebben kan de proef los. Bij de proefgroep komt een broncorrector en bij de contrôle groep geen. Van elke boer worden 10 koeien bloed genomen en de witte bloedlichaampjes geteld en over 6 maanden en 10 maanden weer.
Organiseren we deze proef?
Ik sponsor de proef met 1000 euro.
Farmer_
Idd, dat zou intressant zijn.
anonymous_400
Mijnheer de Wolff,ik denk dat dit inderdaat aangetoond zal kunnen worden. Ik doe mee,zeg maar wat ik kan doen.
jan w
Iets voor Klaas de B om mee te doen. heb je al 1 deelnemer. Wij hebben al jaren een broncorrector, dus vallen erbuiten.
Karsjen Tamminga
Ik sponsor de proef met 1000 euro
Ik doe ook mee

En misschien kan oa P Z ook wel meedoen ??
brabo
ik denk dat de heer Bron deze proef wel zou mogen sponseren
anonymous_359
ik sponsor niet, maar wil best mijn tijd en stal beschikbaar stellen om aan de proef mee te doen.
moeders
Dit onderzoek kan alleen maar als je dus precies dezelfde uitgangspunten hebt, zoals ligging enz. en dat kan niet. Elke plek op deze wereld is anders, nergens lopen leylijnen hetzelfde, dus dit is alleen maar onzin. Ja er zijn mensen die meer voelen en zelf een antenne zijn, dit kan je maar beter niet op dit prikbord zetten want dan ben je goedgelovig of zelfs niet goed bij je hoofd.
Deze discussie gaat eens in de zoveel tijd hier van start en telkens zijn het dezelfde mensen die zo van leer trekken.
Prijs jezelf gelukkig als je op een bedrijf zit waar geen problemen zijn, er zijn ook bedrijven waarvan het management geweldig is en waar de mensen enorm veel energie overal in steken, maar waar het niet gaat zoals het zou moeten gaan.
En vul dan nu zelf maar in waar dat aan kan liggen.
t de wolff
Ik weet niet wie u bent, moeders, maar uw reactie maakt mij des te overtuigender dat er eens een proef gehouden moet worden met de werking van deze apparaten.
De discussie laait gelukkig weer op. In de jaren '60 is er ook flink bedrog geweest met aardstralenkastjes.
Het zijn inderdaad altijd mensen, waar door diverse oorzaken en verkeerd management de boel niet meer wil die dit als redmiddel nemen. Die mensen zijn kwetsbaar!!!!! Dat raakt mij.
Alles is intussen te meten en te verklaren. De geheimzinnigheid moet hier af. Als het apparaat zijn functie doet, zoals in dit geval beweerd wordt; het celgetal in de melk verlagen, dan is het een perfect apparaat voor iedere boer. Werkt het niet bij iedere boer dan willen we weten waarom.
De vroegere aardstralenkastjes van sjaggeraars mochten absoluut niet geopend worden, want dan werkten ze niet meer en kwam er onheil. Die geheimzinnige bedriegerij moet verdwijnen. Het is een technisch instrument en een vergelijkingsproef zal meneer Bron zeker welkom zijn.
Het hoort niet thuis bij de wonderdokters, waarzegsters en piskijkers. Of misschien juist wel.
Farmer_
T de Wolff Schreef:
-------------------------------------------------------
> Ik weet niet wie u bent, moeders, maar uw reactie
> maakt mij des te overtuigender dat er eens een
> proef gehouden moet worden met de werking van deze
> apparaten.
> De discussie laait gelukkig weer op. In de jaren
> '60 is er ook flink bedrog geweest met
> aardstralenkastjes.
> Het zijn inderdaad altijd mensen, waar door
> diverse oorzaken en verkeerd management de boel
> niet meer wil die dit als redmiddel nemen. Die
> mensen zijn kwetsbaar!!!!! Dat raakt mij.

Je moet iets beter lezen wat moeders zegt:

moeders Schreef:
-------------------------------------------------------
> Prijs jezelf gelukkig als je op een bedrijf zit
> waar geen problemen zijn, er zijn ook bedrijven
> waarvan het management geweldig is en waar de
> mensen enorm veel energie overal in steken, maar
> waar het niet gaat zoals het zou moeten gaan.
> En vul dan nu zelf maar in waar dat aan kan
> liggen.

Dat zijn meestal de bedrijven die een wichelroedeloper erbij halen.
Jan S
😀
klaas de b
Dat zegt totaal niets. Dat is geen bewijs. Celgetalproblematiek is een complex geheel, matige uiergezondheid is een factorenziekte. Er zijn tientallen factoren die van invloed kunnen zijn op het celgetal. De drie belangrijkste zijn melktechniek, huisvesting en voeding. Nou ga jij beweren dat een plasticbuis met geheime inhoud en niet na te volgen werking de doorslag heeft gegeven.
anonymous_400
Inderdaat Klaas,dat beweer ik.
klaas de b
Het staat je vrij om deze bewering te doen, (gelukkig wel). Maar als iemand een financieel gewin maakt door iemand anders een apparaat te verkopen tegen een bedreiging die door diezelfde persoon verzonnen is valt dit onder de noemer flessentrekkerij.
Jan S
😀
t de wolff
We willen dit van een stuk geheimzinnigheid ontdoen en moeten het open wetenschappelijk bestuderen. Kijken wat er in die bus zit en weten waar de metalen en het zilver precies voor staan, hoort er bij.
anonymous_8
Inmiddels is de werking van homeopathie bij dieren ook wetenschappelijk aangetoond (in een proef met een homeopatisch middel tegen diarree bij biggen)
t de wolff
Ik geloof misschien best wel in homeopatische middelen Marcster, als ik iets wil onderzoeken of beproeven zal ik mij er toch in moeten verdiepen, het lijkt dat de fabrikant alleen maar wil verkopen en geen gegevens prijs wil geven.
anonymous_8
Ja daar lijkt het inderdaad op in dit geval
klaas de b
Linkje misschien??
anonymous_196


klik
t de wolff
Mijn conclusie na het bestuderen van de reclamewebsite van de broncorrector.

Wat is een aardstraal?
Volgens de verkopers van de broncorrector, de familie Bron, is een aardstraal een straal uit de kosmos die weerkaatst wordt op een waterader.
Zij zeggen alleen dat het bestaat. Zij leggen verder niet uit wat het is. Waar een straal uit de kosmos uit bestaat, wordt niet uitgelegd. Stralen uit de kosmos worden niet uitgelegd als verkeerd zijnde, stralen die ergens op terugkaatsen ook niet, behalve stralen die terugkaatsen op wateraders. De suggestie wordt gewekt dat ze verkeerd kunnen zijn. Wat een waterader is wordt ook niet verder uitgelegd, ook niet hoe groot of diep, het is er.

Een waterader is wetenschappelijk in ieder geval een waterrijke plaats in de grond. Zulke waterrijke plaatsen zijn met wichelroedes ook gewoon aan te tonen evenals water- en andere leidingen in de grond en electrische leidingen en spanningen. Sommige mensen hebben die vaardigheid.
Aardstralen worden door Bron dus in verband gebracht met wateraders. Iets niet aantoonbaars wordt in verband gebracht en gemeten met iets wel aantoonbaars!!!!!
Een waterijke plaats in de grond wordt als gevaarlijk gesuggereerd door te stellen dat daar aardstralen ontstaan die het weerstandsvermogen van mens, dier en plant misschien zouden kunnen belasten.
Meneer Bron is 50 jaar geleden op het idee gekomen om de suggestie te wekken dat er aardstralen bestaan, dat ze gevaarlijk kunnen zijn en dat hij ook een apparaat kan leveren dat ze weer ongevaarlijk kan maken.

De broncorrector is een natuurkundig instrument voor verbetering en ondersteuning van de bodemstructuur en bodemvruchtbaarheid, alsmede ter bevordering van een evenwichtiger spanning van het aardmagnetisch veld, waardoor het weerstandsvermogen van mens, dier en plant, als gevolg van de schadelijke invloeden van aardstralen, wateraders, e.d., minder wordt belast.
Natuurkundig wil hier zeggen: het werkt niet technisch. Er zit iets in, metalen dus, en dat is het.

Conclusies uit de reclamewebsite van de broncorrector.
Het bedrijf heeft in 50 jaar nooit iets anders gedaan dan het produceren en verkopen van de corrector; een aardstralendoos met geheime inhoud en werking.
De doos wordt geleverd zonder aan- of uitknop, of regel- of instellingsknop ten behoeve van enige reactie.
Er wordt op geen enkele manier verwezen naar enig veterinair of medisch onderzoeksresultaat. Alles is puur gebaseerd op gevoel.
Er is geen enkele statistiek of afbeelding of logisch verklaarde uitleg van de genoemde spanningen die gesuggereerd worden.
Spanning van moderne apparaten, leidingen en straalverbindingen worden vermengd en door elkaar gebruikt met niet meetbare, gesuggereerde spanningen van aardstralen en storingen van de spanning van de magnetische veldsterkte.
Er worden allerlei ziekten genoemd en gesuggereerd die het gevolg zouden kunnen zijn van deze genoemde spanningen en negatieve effecten, maar elke verantwoordelijkheid wordt ontweken met de opmerking: als ze er gevoelig voor zijn.
Alles is gebaseerd op voelen of visueel waarnemen( de spadeproef), niets op meten.
Het verhaal staat vol suggesties en termen die verder onverklaard blijven, b.v.: een aardstraling = een storing in het aardmagnetisch veld. Wat is dat?
Klinkklare nonsens: grond wordt door de corrector verkruimeld.???Als een corrector 50 jaar ergens gestaan heeft, zou de grond compleet stof moeten zijn en wanneer stopt het???
Omdraaien van feiten en suggesties: de medewerker/ handlanger ziet een gezonde boom en voelt op die plaats een leijcentrum en dat is dan de oorzaak dat de boom gezond is, terwijl een boom met gezwellen op een plaats staat met een aardstraal.
Leijbanen zijn nog steeds denkbeeldig en wetenschappelijk verklarend niet aangetoond.

Kortom: nergens wordt ook maar enig bewijs geleverd dat een corrector van Fam. Bron enige betekenis kan aantonen voor enige vorm van bestrijding van ziekten of gebreken. Titus de Wolff.
anonymous_400
Beste Mijnheer de Wolff, ik vind dit toch een vrij negatief verhaal van U,terwijl U toch ook nergens kan bewijzen dat dit allemaal gelul is.Mijn voorstel is : laten we nu met beide benen op de grond blijven staan en proberen met bloedonderzoeken echt iets te bewijzen.
t de wolff
Aldert, we nemen alles mee, lees de website, lees mijn opmerkingen en zeg wat niet klopt. De materie is niet moeilijk maar de beschrijving en omschrijving van het geheel wel.
Leg ons precies uit wat hier staat: de Broncorrector zorgt voor een perfecte geleiding van de vrije energie en bewerkstelligt zodoende een evenwichtiger spanning van het aardmagnetisch veld.
Publiceer hier de beschrijving van de natuurkundige werking van het instrument.
jan w
Waarvoor neemt u de moeite om te reageren. U staat er toch niet voor open.
klaas de b
Dat was niet de vraag, de Wolff vraagt om uitleg, nou het wat ingewikkeld wordt hou je de boot af.
jan w
Dat is het niet.
Ik durf het wel aan om jouw en de wolff op het podium te zetten een beide eens door een "wiggelroede-loper"grondig te laten onderzoeken. Maar dan moeten jullie ook niet bang zijn dat jullie op een gegeven moment denken dat je in je blote reet voor de zaal staat.
klaas de b
Je kent me helemaal niet dus misschien vind ik het wel juist fijn om in mijn blote reet op het podium te staan. Maar daar ging het alweer niet over, antwoord op de vraag van Wolff graag.
jan w
Heel simpel, ik heb te weinig kennis van de materie om de vraag van wolff zorgvuldig te kunnen beantwoorden.
klaas de b
Jan heeft geen kennis en bewijs, alleen vertrouwen en geloof. Voor hem is dit blijkbaar voldoende. Ik heb ook geen kennis, ook geen bewijs (wat ik graag zou willen zien) en daarom geen geloof en al helemaal geen vertrouwen.
Jan S
😀
klaas de b
Jan, voor de zoveelste keer: Kom met bewijzen die wetenschappelijk gestaafd kunnen worden en ik geloof je.
anonymous_359
-


1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 13/10/2011 11:34 door tom.
Jan S
😀
Erco
Jan S Schreef:
-------------------------------------------------------
> Klaas de B Schreef:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jan, voor de zoveelste keer: Kom met bewijzen
> die
> > wetenschappelijk gestaafd kunnen worden en ik
> > geloof je.
>
> Ik denk dat je niet begrijpt wat ik bedoel.
>
> Als iemand die ziek is en heilig in een dokter
> gelooft. De dokter geeft een suikerpilletje
> (placebo) in plaats van het echte medicijn. Toch
> wordt hij weer gezond.Waarom wordt hij dan weer
> gezond? (Gebeurd dagelijks)

omdat het tussen de oren zit, psychisch dus.. maar dat is ook ziek zijn... en vaak nog wel erger zelfs...
Jan S
😀
anonymous_42
Dus als alle koeien er maar in geloven ?? Dan daalt het celgetal, mastitis etc. vanzelf?
jan w
Bij ons kwam altijd ( komt af en toe nu nog wel eens ) de Hr Bosman.
Een vertegenwoordiger die bij ons komt is een keer met hem bij een boer geweest waar het niet zo liep als zou moeten. Hij kwam daar en het eerste wat de Hr Bosman had gezegd is het volgende: "In dit huis zijn nog nooit kinderen verwekt en dat zal ook nooit gebeuren. Voorzovermen het na kon gaan ( ruim 90 jaar) was dat ook het geval. Dan heb je toch wel vertrouwen in je zelf om zo iets te zeggen.
Ander voorbeeld: als ik een stalen kruiwagen over de broncorrector leg, zodat deze verstoord is, zijn er 4 boxen dwars door de stal waar geen koeien meer gaan liggen.
Hij gaat met de wiggelroede langs je lichaam en verteld precies waar je op een ader ligt, waar je regelmatig pijn hebt of gaat krijgen
Heb nog wel een paar voorbeelden, maar die zijn te prive om te vertellen.
Wimsumar
Jan W Schreef:
-------------------------------------------------------
>"In dit huis
> zijn nog nooit kinderen verwekt en dat zal ook
> nooit gebeuren''. Voorzovermen het na kon gaan (
> ruim 90 jaar) was dat ook het geval.

Beste Jan W: Ik doe een gok: het is een kloosterboerderij.
cs-agrar
zegt niet zoveel Wim, je kent de pater-verhalen vast ook wel..
t de wolff
Dat je de corrector uit kunt zetten door er een stalen kruiwagen over heen te leggen hoort ook in de voorschriften te staan want als de celgetallen te laag worden vinden de dierenartsen dat ook verkeerd.
anonymous_8
Te veel luisteren naar de dierenarts is ook niet goed.... die zou je ook uit moeten kunnen schakelen....
t de wolff
Die ene van mij is een grote kerel, die past niet onder een kruiwagen.
cs-agrar
T de Wolff Schreef:
-------------------------------------------------------
> Die ene van mij is een grote kerel, die past niet
> onder een kruiwagen.

voorladerbak..
Jan S
😀
Farmer_
Gerard bedoel je?, hij kan goed magnetiseren, maar ga niet tegen hem in, had die ervaring ook met hem en hij is toen woest weggegaan.
Zet hij die corrector's nu op een met de wichelroede bepaalde plek of poot hij ze nog steeds zo maar ergens neer?
t de wolff
Weetjij wat daar nou precies staat Klaas?
t de wolff
Dit is ontzettend dom gepraat, nivo onwaardig, als ik zo 'n proef wil doen moet ik eerst alles lezen wat beschikbaar is en dat is in dit geval niet eenvoudig. Als ik een nieuwe auto koop en er zit geen stuurin maar op een briefje staat dat ik aan een touwtje moet trekken om linksaf te gaan en tegen het raam slaan om rechts af te gaan wil ik dat eerst wel eens bestuderen!!!!!!!
t de wolff
Als ik al drie dagen zit te studeren op de gegevens van de website en wat jullie hier schrijven sta ik er dan voor open, ja of nee?
Karsjen Tamminga
Had liever gehad dat je de afstandbedieninging van PIET PAULSEMA had gebruikte de de laaste dagen

[melkquotum.startpagina.nl]
t de wolff
Ik zal hem direct aanzetten, over 2 dagen is het droog, ga nu maar lekker koesen.
anonymous_8
Heb je de mais er nog niet af?
Karsjen Tamminga
Bedoeling is vrijdag , maar is leuk nat hier
anonymous_8
Ja elke millimeter is er 1 te veel nu
anonymous_400
Ik ben ook maar een gewone boerenjongen en die woorden van Bron is ook voor mij acabadabra. Maar ik kan wel in gewoon zuid-hollands vertellen wat hier aan de hand is.Het magnetisch veld van de aarde was van oorsprong prima in balans,je hebt de goede energie banen (leylijnen ) en je hebt de slechte energiebanen ( de wateraders of stralingslijnen ). Nu is vooral de laatste jaren die balans een beetje doorgeslagen naar de slechte door bijv. mobiele telefoon ,allerlij elektrische narigheid ,enz. Nou zorgt zo n Broncorrector ervoor dat die slechte energie opgenomen word door een leylijn,waardoor je dus kunstmatig een neutraal gebied krijgt.En de omvang van dit gebied hangt dan natuurlijk af van de sterkte van de Broncorrector.
anonymous_42
Tja, net als dat we zwaartekracht hebben, en een kompas ons kan vertellen wat noord en zuid is magnetisme, er schijnt ook een plek in Polen te zijn waar de zwaartekracht niet deugt
Maar ik heb begrepen dat het water in de grond een soort ondergrondse rivier vormt door een weg te zoeken, het fijne zand weg te spoelen en door het groffe te gaan lopen en van klein naar groot zijn er die waterstralen, in Amerika kunnen ze zo in de woestijn bronnen slaan.
klaas de b
Ik zou maar niet naar die plek in Polen toe gaan dan, misschien stijg je wel op.
t de wolff
De woorden van Bron zijn abracadabra en zijn daden en apparaten zijn dat ook.
Leylijnen: in 1921 heeft iemand opgemerkt dat prehistorische locaties soms op lijnen lagen maar natuurwetenschappelijk is er nooit iets aan te tonen geweest. Esoterisi hebben dat bedacht. Als een Broncorrector wel zo werkt zijn de ley lijnen ook weg want dan is alles dus neutraal.
Bron zegt dat er een storing kan zijn ontstaan in de evenwichtige spanning van het aardmagnetische veld en dat zijn apparaat dat weer ongedaan kan maken. Het magnetische veld kan gewoon wetenschappelijk gemeten worden met een schipperskompas en wij kunnen dus ook controleren of er inderdaad een storing in het aardmagnetisch veld aanwezig is. Overal waar de naald naar het noorden wijst is het goed en waar denaald een andere kant uitwijst of heen en weer gaat zit een storing. Zo kunnen wij ook controleren of de storing verdwijnt als Bron zijn abracadabrading plaatst.
Die waterader noem jij hier ook bij maar die hoort niet bij het magnetisme maar bij de straal uit de kosmos, er staat dat een aardstraal ontstaat als een straal uit de kosmos terugkaatst op een waterader en een water ader is gewoon een waterbron of waterput of een plaats waar wateromhoog komt of kan komen. Een waterbron is ook niets mis mee zolang hij niet geraakt wordt door een straal uit de kosmos. En een waterbron of ader ontstaat zoals Oldhuus terecht opmerkt omdat daar een plaats zit waar grofkorrelig zand zit. In zand en woestijngebieden zijn wateraders de bronnen van het leven. Daar wordt het schone water gehaald en Johannes de Doper heeft zo dicht mogelijk bij de waterader zijn volgelingen gedoopt omniet de kans te lopen dat ze water op hun hoofd kregen waar al iemand in gezeikt had.
Wat zo 'n straal uit de kosmos dan kan zijn, kan ik ook niet goed achterkomen. Lichtstralen zullen het niet zijn, ik denk eerder aan röntgenstralen, die zijn in de 50 'er jaren ontdekt toe men de grote radiotelescopen gebouwd heeft. Men heeft toen bv ontdekt dat er sterren of sterrenstelsels voorkomen die röntgenstralen uitzenden, men noemde ze pulsars of quasars en later heeft men ontdekt dat ze pulseren omdat ze zeer snel om hun as draaien. Het zou kunnen dat Bron deze bedoelde want hij maakte zijn eerste corrector zo 'n tien jaar later.
Aldert en Jan W, jullie moeten mij wel controleren en corrigeren want jullie hebben hier meer ervaring mij dan mij. Als julliehet er mee eens zijn dat de uitleg van de regels en voorschriften zo wat begrijpelijker zijn kunnen we de proef verder opzetten.
anonymous_400
Leylijnen en kruisingen daarvan zijn echt en verdwijnen niet,wat je er ook mee doet.Al de oude kerken staan op een kruising van leylijnen,dacht je dat ze vroeger gek waren ? als de mensen zich goed voelde in die kerk werd de kerkezak ook veel beter gevuld. Verder,wateraders zijn idd aders met water maar worden stralingslijnen als de staling van uit het helal,die door de aarde opgenomen word,daar op terugkaatst . En dit is die slechte straling. Andere dingen die straling terugkaatsen zijn : olie,gas,mineralen lagen,ondergrondse meren,breuklijnen,enz.
valtradriver
Aldert:Maar ik kan wel in gewoon zuid-hollands vertellen wat hier aan de hand is

Zuid Hollander,maar je boer toch in Portugal?

Aldert,ben ook wel benieuwd hoe jij over mobiele telefoons denkt als "stralingsdeskundige"?
Ik droeg hem jaren terug vaak in m'n borstzak,maar kreeg soms soort vage hartkloppingen/raar gevoel,ben toen toestel in broekzak gaan dragen (verwacht al reacties ) en heb dat nooit meer gehad!
Nu sprak ik laatst iemand die 2 praktijkgevallen kende waar kanker was vastgestelt in de streek waar de mobiel altijd was gedragen!
Nu heb ik altijd al m'n vraagtekens gehad met mobiels dicht op het lichaam dragen,maar ja hele volkstammen doen het hé dus....
anonymous_400
Borg, ik ben geboren in z-holland maar woon al 25 jr in Portugal.Ik denk hetzelfde over een mobieltje als jij en heb hem daarom zo weinig mogelijk uren per dag in m n broekzak, hooguit 4 tot 5 uur. Als ik ga melken dan gooi ik hem op de melktank,als ik ga eten gooi ik hem ergens in de keuken,als ik ga slapen dan gooi ik hem zo ver mogelijk van mijn bed als ik kan .Maar ja,zo n ding is tegenwoordig toch een noodzakelijk kwaad .En ik denk zeker dat gevoelige mensen ernstig ziek kunnen worden van een mobieltje. Je moet je mobiel eens vlakbij een kompas houden,kijken wat er gebeurt.
arie.j
Hou er wel rekening mee dat de straling in hoofdzaak tijdens het bellen er is, dus veel bellen en verder geen mobiel op het lichaam zal niet veel helpen tegen straling.
Als je bang bent van straling kun je beter niet langdurig een mobiel tegen je hoofd houden tijdens het bellen
valtradriver
Titus alleen hun site onderzoeken is te kort door de bocht,op internet kun je weken lezen over dit fenomeen en zijn er net zoveel die persoonloijke ervaringen hebben ([harisha.home.xs4all.nl] ) en die er niets in geloven ( [www.skepsis.nl] )

Of ook discussie Tros Radar : [forum.www.trosradar.nl]


1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 11/10/2011 16:10 door Borg.
anonymous_207
Een vriend van mij heeft nu al jaren een broncorrector en heeft er wel baat bij.Hij had een nieuwe stal gebouwd en had problemen als hij de koeien in de stal wilde doen, dan werden ze onrustig en wilden niet lopen.Sinds de broncorrector is dat voorbij en zijn de koeien rustig en zonder problemen te melken.Een ander bevriend iemand die heeft paarden en een aantal wilden niet liggen in een bepaalde hoek van de schuur.Sinds de corrector wilden ze wel daar liggen,tis raar maar geeft toch te denken.
marcel r
Ik kan helaas niet meer mee doen aan de proef, want ik heb er eind augustus één laten plaatsen.

Reden om er één aan te schaffen :
* Weerstand van de koeien : 60% mastitis over het afgelopen jaar (voornamelijk omgevingsbacterien)
* Veel klauwproblemen(stinkpoot) ondanks dat de koeien elke week door een formaline voetbad lopen en 3 x per jaar bekapt worden.
* Mineralen tekort lijkt onwaarschijnlijk. Al het ruwvoer onderzocht op mineralen en aangevuld waar nodig.
* Tevens overgestapt op organisch gebonden mineralen om benuttingsproblemen met mineralenvoor te zijn.
* Natte meting gedaan --> nagenoeg niets uitgekomen (Alleen rustfase in pulsatie iets verlengd)
* Slecht drachtig worden : Pinken 2.4 insem nodig : Koeien 2.04
* Pinken altijd voorzien van mineralen bolus.
* S'morgens nooit uitgeslapen voelen, ondanks 8 uur slaap per nacht
* Overige info : Melkprod : 9000 liter ,Celgetal gem. 130.000, Jodium dip,

Tot nu toe, nog geen aantoonbare resultaten.
Kan eigenlijk ook nog niet.
Volgens de theorie, moeten de koeien door de broncorrector mineralen beter gaan benutten en de weerstand zal gaan verhogen.
Dit is een proces dat 6 tot 10 maanden in beslag neemt.

Ik ben iemand die nuchter met beide benen op de grond staat, maar als je denkt alles gedaan te hebben en niets helpt............
Ik probeer het gewoon en als er na een jaar geen resultaten zijn, dan gaat ie gewoon weer terug.

Dat de broncorrector iets doet is wel duidelijk.
De eerste 10 dagen hebben mijn vrouw en ik allebei met een bijzonder vervelende druk op het hoofd rondgelopen.
Dit zou te verklaren zijn doordat het lichaam in een ander spanningsveld komt en zich hierop aan moet passen.

Ik zal jullie op de hoogte houden over het verloop van dit jaar.
anonymous_400
Beste Marcel,jij moet juist wel meedoen,dan kunnen we het verloop het eerste jaar mooi in de gaten houden.En nog een tip:hou de mineralen in de gaten want als de benutting beter word voer je zo te veel en dat is bijna nog schadelijker dan te weinig.succes verder.
Farmer_
Marcel R Schreef:
-------------------------------------------------------
> Ik kan helaas niet meer mee doen aan de proef,
> want ik heb er eind augustus één laten
> plaatsen.
>
> Reden om er één aan te schaffen :
> * Weerstand van de koeien : 60% mastitis over het
> afgelopen jaar (voornamelijk omgevingsbacterien)
> * Veel klauwproblemen(stinkpoot) ondanks dat de
> koeien elke week door een formaline voetbad lopen
> en 3 x per jaar bekapt worden.
> * Mineralen tekort lijkt onwaarschijnlijk. Al het
> ruwvoer onderzocht op mineralen en aangevuld waar
> nodig.
> * Tevens overgestapt op organisch gebonden
> mineralen om benuttingsproblemen met mineralen
> voor te zijn.
> * Natte meting gedaan --> nagenoeg niets
> uitgekomen (Alleen rustfase in pulsatie iets
> verlengd)
> * Slecht drachtig worden : Pinken 2.4 insem nodig
> : Koeien 2.04
> * Pinken altijd voorzien van mineralen bolus.
> * S'morgens nooit uitgeslapen voelen, ondanks 8
> uur slaap per nacht
> * Overige info : Melkprod : 9000 liter ,
> Celgetal gem. 130.000, Jodium dip,
>
> Tot nu toe, nog geen aantoonbare resultaten.
> Kan eigenlijk ook nog niet.
> Volgens de theorie, moeten de koeien door de
> broncorrector mineralen beter gaan benutten en de
> weerstand zal gaan verhogen.
> Dit is een proces dat 6 tot 10 maanden in beslag
> neemt.

Dat is een nadeel van de broncorrector, als je met andere middelen stal/huisstralings vrij kan maken, kan dat snel en geruisloos zonder die neveneffecten van de corrector.


>
> Ik ben iemand die nuchter met beide benen op de
> grond staat, maar als je denkt alles gedaan te
> hebben en niets helpt............
> Ik probeer het gewoon en als er na een jaar geen
> resultaten zijn, dan gaat ie gewoon weer terug.
>
> Dat de broncorrector iets doet is wel duidelijk.
> De eerste 10 dagen hebben mijn vrouw en ik allebei
> met een bijzonder vervelende druk op het hoofd
> rondgelopen.

Dat is het effect van de corrector en klan zelfs blijven, (de corrector geeft trillingen af en creert een nieuw egaal(spannings)veld, de broncorrector is gemaakt/bedacht om bodemstructuur te verbeteren, vandaar de trillingen-->veel spanning--->meer trilling, dat is een ongewenst effectvoor mens/dier).

> Dit zou te verklaren zijn doordat het lichaam in
> een ander spanningsveld komt en zich hierop aan
> moet passen.
>
> Ik zal jullie op de hoogte houden over het verloop
> van dit jaar.
Erco
toch hoor ik niemand zeggen hoeveel zon plastic buis met wat ijzer erin kost in aanschaf...
anonymous_400
beste Erik,ze kosten tussen 500 voor de kleinste en13000 euro voor de grootste (de grootste is 314 ha. )
valtradriver
Las ergens dat er messing staafjes in zo'n corrector zitten,ook al zijn de metalen duur die van 13.000 euro wordt dan toch een flinke jongen!
anonymous_42
En hoeveel hectare kan de kleinste dan, heb geen een voor 314 hectare nodig, lijkt me meer iets voor de Efteling ofzo
anonymous_400
Zijn er totaal 6: met een straal van25 m ,75 m ,110m ,240m ,520m , 1000m.
t de wolff
Aldert, heb jij meetgegevens van die trillingen, die kun je op de website weer niet vinden, heb jij meetgegevens van zo 'n grote, als aan de uiteinden nog trilling aanwezig moet zijn hoeveel staat er wel niet in de midden.
Die fabrikanten doen in ieder geval hun best om er een geheimzinnige hekserij van te blijven houden.
anonymous_400
Heer Titus, ik heb nog nooit iets van trillingen gevoeld,dit zijn de woorden van Farmer.Wel heb ik gehoord van mensen die flauwvielen op het moment dat de Broncorrector begon te werken,maar dit komt door het plotselinge verschil van het stralingsniveau (eerst veel en ineens geen straling )
t de wolff
Farmer heb jij meetgegevens van die trillingen? Het is dus wel degelijk een gevaarlijk apparaat, als je dan kunt flauwvallen, staat dat wel op de verpakking? Het staat ook weer niet op de website.
Hoe wordt die corrector nu precies aan gezet, en als je daar met je wichelroede bij die waterader of leiding in de beton staat en hij zet hem aan, kun je dat aan de wichelroede zien dat die niets meer doet?
klaas de b
Nee Wolff, jij begrijpt er ook helemaal niets van Je kunt hem niet "aan" of "uit" zetten, Hij doet het gewoon altijd en overal. Wat zal dat in het magazijn van de fabrikant een heisa zijn zeg.
anonymous_400
Nee,Klaas jij heb hem ook niet goed,een broncorrector staat aan zogauw hij op een leylijn gezet word en met de ingebouwde zilveren antenne op het magnetisch noorden gericht word.En als je hem uit wil zetten dan gooi je ,net als Jan W ,een kruiwagen over z n kop,daarmee verbreek je de verbinding met het noorden en doet hij het niet meer.
t de wolff
Jij lacht Klaas, maar Bron lacht nog veel harder als hij weer één uit zijn magazijn kan halen en het onderwerp leent zich best voor wat humor maar ik doe daar niet aan mee want ik wil deze moeilijke materie wat toegankelijker maken en de uitleg van de voorschriften voor de werking van de broncorrector zit vol woordsmog, zinsverklarende taalstoringen en straalbezoedelde woordkundige termen en daar heb ik de broek aan vol.
t de wolff
Klaas ik moet wel alle gegevens boven water krijgen en dat is wel een heksentoer, weet jij of een GPS op een trekker nog vertrouwd werkt als er zo 'n corrector in de buurt staat?
anonymous_8
Ik heb wel iets gehoord over een broncorrector in Emmeloord die voor problemen zorgt...
t de wolff
Vertel, ik wil nu alles weten
Farmer_
Vertel er wat meer over.
anonymous_42
Een grote leylijn loopt er net een paar honderd meter bij langs, dus wie weet
Erco
weet niet wie dat kaartje verzonnen heeft Oldhuus en of dat zogenaamd ook klopt volgens de "deskundigen" hier? Bij mij moet er dan ook 1 vlak achter t huis langs lopen. Denk zelfs dwars door de loopstal... Kan weinig merken moet ik zeggen
anonymous_400
Beste Erik,ik zou zeggen,stuur je plattegrond maarop,dan zullen we eens even voelen of die kaart goed is !
anonymous_359
het schijnt zo te zijn erik, dat mensen die precies op zo'n straal wonen geneigd zijn hele hoge financieringen per kg melk heel normaal te vinden
Erco
tom Schreef:
-------------------------------------------------------
> het schijnt zo te zijn erik, dat mensen die
> precies op zo'n straal wonen geneigd zijn hele
> hoge financieringen per kg melk heel normaal te
> vinden

wat is jou definitie van hoog Tom? waar voor de een een halve euro/kg melk hoog genoeg is, daar is bij de ander bij 2,50 euro nog een prima belegde boterham te verdienen
anonymous_8
Ik hoorde Tom anders ook niet zeggen dat je met een hoge financiering geen goede boterham kunt verdienen.....
anonymous_359
Voor mij als pachter met wat eigen grond en de gebouwen op recht van opstal is volgens de banken tegenwoordig bijna elke hypotheekaanvraag hoog
Erco
zal van de week wel even een kaartje opsturen Aldert, maar pas op ik ben een nuchtere west-fries
klaas de b
Ja dat is wel even andere koek. Ik zou zeggen hang je mobieltje aan een zilverdraad aan je wichelroede en zorg dat je aan de noordkant van de leybanen blijft dan zal je GPS het altijd doen.
Farmer_
Nee dat heb ik niet, die trillingen voel ik zelf en voel ook bepaalde dingen van anderen aan(wat soms erg vervelend is), ben zelf wichelroedeloper, heb dat een tijdje (veel) gedaan in Nederland, kwam altijd via mond op mond reclame bij mensen, heb met de broncorrector's gewerkt/gezet voor een bekende, ook met koperen buizen(beviel ook niet goed), had ooit eens gezien op de Duitse tv waar ze met spiegels aardstralen weghaalden(dacht toen dat kan niet), ben daar ook mee begonnen en dat bevalt me tot op heden nog het beste(je moet ze met de wichelroede op bepaalde plekken neerzetten anders werkt het niet).
Nu weet ik ook dat electro magnetisme met aardmagnetisme(aardstralen) de meeste problemen veroorzaken, electromagnetisme kun jeverminderen met spiegels of als het kan verzet je de elctrische apparaat.
Sommige plekken of gebieden daar zit zoveel aardmagnetisme dat krijg je vrijwel niet goed, vooral is dat zo in NL omdat het denk ik een waterland is, in het buitenland is het lang zo erg niet met aardmagnetisme.
Als ik voor een huis /boerderij sta dan zie ik al voor 80% of het een goede of slechte plek is en kan dat ook op papier (op afstand)zoals Aldert dat ook kan.
De broncorrector is een van de beste apperaten voor aardstralen van alle kastjes en wat dan ook wat ik gezien heb( als die op een goede plek staat), denk dat J.Bron die dat ding uitgevonden heeft een natuurtalent was.
Loop de laatste jaren niet veel wichelroede meer, geen tijd ervoor.

Trillingen [www.spirithealing.nl]


1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 14/10/2011 11:01 door Farmer.
t de wolff
Je bent nooit te oud om te leren, Farmer. De verwijzing naar de website van Spirit Healing was leerzaam. Deze mensen leggen alle verschillende onderwerpen die behoren tot de spirituele geneeswijzen duidelijk uit.
Spiritueel genezen betekent: geestelijk genezen, dus het genezen vanuit je denken. Via het genezen van je denken de weerstand opwekken om het lichaam gezonder te maken. 2 onderwerpen horen dan niet echt in dat rijtje thuis, de fytotherapie en de natuurgeneeswijze omdat deze beide vooral ook stoffelijk werken.
Aardstralen en de andere manieren van genezen van dat rijtje werken spiritueel, dus denkmatig, denkbeeldig en gevoelsmatig.
Aardstralen.
- de aarde straalt energie uit- staat er. Dat is dus warmte en dat is dus meetbaar.
Dan staat er: - de aarde straalt electromagnetische straling uit, kortweg EMS- , wat het precies is kom ik zo niet uit, maar als het er is, is het er de hele 500 miljoen jaar van onze evolutie ook al geweest en nooit schadelijk. Waarom zou het de laatste 50 jaar wel schadelijk zijn?
Aardstralen en leylijnen zijn als zodanig niet zichtbaar of aantoonbaar. Daarom koppelt men ze aan wateraders. Die zijn wel aantoonbaar. Ook met de wichelroede. Dat valt onder magnetisme.
Dan de wateraders.
Er staat: - wateraders zijn ondergrondse waterstromen die langs de breuklijnen lopen die er diep onder de aarde zijn - .
Deze ondergrondse waterstromen, die dus diep ondetr de aarde lopen (lees het verhaal) worden in eens dezelfde wateraders dieFarmer bij ons op het erf met zijn wichelroede kan ontdekken. De grote diepondergrondse waterstromen die een straling afgeven worden gelijk gemaakt aan meetbare watertjes vlak onder de grond en worden daarmee een handvat voor de gebruiker van spirituele genezingen. Een waterrijk plekje wordt gevaarlijk en de genezer of correctorverkoper maakt je weer gezond.
Dat rijtje van spirituele geneeswijzen kan werkzaam zijn bij mensen. Mensen kun je positief optimisme aanpraten, wat de basis kan zijn voor betere weerstand en genezing. Bij dieren betwijfel ik dat. Voor dieren is er alleen de voeding en de zorg dat de dieren zich prettig voelen.
Farmer, J. Bronwas inderdaad een natuurtalent, maar dat was parapsychologisch.
Farmer_
T de Wolff Schreef:
-------------------------------------------------------
> Je bent nooit te oud om te leren, Farmer. De
> verwijzing naar de website van Spirit Healing was
> leerzaam. Deze mensen leggen alle verschillende
> onderwerpen die behoren tot de spirituele
> geneeswijzen duidelijk uit.
> Spiritueel genezen betekent: geestelijk genezen,
> dus het genezen vanuit je denken. Via het genezen
> van je denken de weerstand opwekken om het lichaam
> gezonder te maken. 2 onderwerpen horen dan niet
> echt in dat rijtje thuis, de fytotherapie en de
> natuurgeneeswijze omdat deze beide vooral ook
> stoffelijk werken.
> Aardstralen en de andere manieren van genezen van
> dat rijtje werken spiritueel, dus denkmatig,
> denkbeeldig en gevoelsmatig.
> Aardstralen.
> - de aarde straalt energie uit- staat er. Dat is
> dus warmte en dat is dus meetbaar.
> Dan staat er: - de aarde straalt
> electromagnetische straling uit, kortweg EMS- ,
> wat het precies is kom ik zo niet uit, maar als
> het er is, is het er de hele 500 miljoen jaar van
> onze evolutie ook al geweest en nooit schadelijk.
> Waarom zou het de laatste 50 jaar wel schadelijk
> zijn?

Omdat er steeds meer EMS bijkomt en er steeds meer mensen /4kante km wonen, schadelijk was het altijd al, maar als je op een appartementje woont dan heb je een aantal 4kante meters waar je veel uren doorbrengt, woon je op een goede plek dan voel je goed, is die plek niet goed,dan loopt het op de een of andere manier niet.

Ik had die site erbij vermeld om te laten zien wat nou die trillingen zijn, verder is die site me te zweverig.

Dieren heben ook last van magnetisme, dat uit zich in gezondheid/weerstand dus of nervositeit.

> Aardstralen en leylijnen zijn als zodanig niet
> zichtbaar of aantoonbaar. Daarom koppelt men ze
> aan wateraders. Die zijn wel aantoonbaar. Ook met
> de wichelroede. Dat valt onder magnetisme.
> Dan de wateraders.
> Er staat: - wateraders zijn ondergrondse
> waterstromen die langs de breuklijnen lopen die er
> diep onder de aarde zijn - .
> Deze ondergrondse waterstromen, die dus diep
> ondetr de aarde lopen (lees het verhaal) worden in
> eens dezelfde wateraders dieFarmer bij ons op
> het erf met zijn wichelroede kan ontdekken. De
> grote diepondergrondse waterstromen die een
> straling afgeven worden gelijk gemaakt aan
> meetbare watertjes vlak onder de grond en worden
> daarmee een handvat voor de gebruiker van
> spirituele genezingen. Een waterrijk plekje wordt
> gevaarlijk en de genezer of correctorverkoper
> maakt je weer gezond.
> Dat rijtje van spirituele geneeswijzen kan
> werkzaam zijn bij mensen. Mensen kun je positief
> optimisme aanpraten, wat de basis kan zijn voor
> betere weerstand en genezing. Bij dieren betwijfel
> ik dat. Voor dieren is er alleen de voeding en de
> zorg dat de dieren zich prettig voelen.
> Farmer, J. Bronwas inderdaad een natuurtalent,
> maar dat was parapsychologisch.
marcel r
Goedendag Farmer,

Met welke middelen zou jij je stal/huis snel stralingsvrij maken, zonder neveneffecten.
Ik ben erg benieuwd.

Ook vraag ik mij af waar je het fenomeen trillingen vandaan haalt. De broncorrector doorsnijdt de verticale straling, door er horizontaal een straling doorheen te snijden op een diepte van 1m onder de grond.
Het verbeteren van de structuur van de grond is er volgens mij op gestoeld, dat het bodemleven actiever wordt omdat deze organismen ook geen lastmeer hebben van de aardstralen. Door een actiever bodemleven, wordt de bodemstructuur verbeterd.

Ik heb trouwens een broncorrector geplaatst die een straal van 240 m beslaat, deze kost € 4.425,- excl. Btw.
Bevalt hij niet na 1 jaar, krijg je 80% van je aankoopbedrag terug.
anonymous_207
Klopt farmer, je mag het een jaar proberen en als het niet bevalt krijg je 80% terug. Bij welk ander produkt kun je dat krijgen, dan moet je toch wel vertrouwen hebben in je produkt.Heb zelf een voor mijn vrouw, die erg kampt met migraine, zullen zien of het helpt.Wat mij wel verbaasde was dat die meneer dingen kon vertellen over klachten van mijn vrouw die hij niet kon weten en op afstand kon voelen.
marcel r
Inderdaad j.

Hier hetzelfde verhaal, de man kon hier ook vertellen welke lichamelijke ongemakken hier aan de orde waren.
anonymous_42
Als het wel/niet werkt horen we het graag.
t de wolff
De proef met de broncorrectors kan er om de Gezondheidsdienst komen. Ze kunnen de bloedwaardes en aantallen bloedcellen voor de afweer meten en willen ook meewerken. Ze hebben ooit zelf de proef overwogen maar de financiering kwam niet rond. Nu kan het proefplan opgezet worden. We hebben afgesproken dat er eerst een commissie van drie man komt, één van de Gezondheidsdienst, ik als nietgelovige in aardstralen en dan zoeken we één welgelovige in aardstralen. Je kunt je hiervoor melden, en mensen die aanwijzingen willen melden kunnen dat ook, kan eventueel ook privee. Verder zoeken we deelnemers. Ik zal kontakt zoeken met Bron in hoeverre hij bereid is de correctoren ter beschikking te stellen.Later meer.
anonymous_400
Ik doe graag mee,maar dat had ik al gezegt.
t de wolff
Je woont niet vlak bij, hoor ik, dat wordt wat moeilijk voor overleggen en organiseren.
anonymous_400
Titus,ik ben het ook nu niet met je eens.Wat afstand betreft : ik kom een stuk dichterbij,als alles volgens plan verloopt gaan we zeer binnenkort verhuizen naar midden Frankrijk en ben ik best bereid af en toe eens mijn neus te laten zien. Wat overleg betreft loop ik nog steeds 4 tot 5 uur per dag met een mobieltje in mijn zak dus als dat niet genoeg is dan weet ik het ook niet meer.
t de wolff
Zou best kunnen Aldert, ik dacht dat het in eerste instantie makkelijker op te zetten was om een paar middagen met zijn drieën om de tafel te gaan zitten. Zal even met G.D. bespreken.
valtradriver
super geregeld T de Wolff !
Heb er (voorzover ik weet) geen last van,maar vond het altijd al een interessant onderwerp en denk toch wel dat straling invloed heeft op levende wezens,vooral de verhalen van vee die straling uit de weg gaan of als dat niet kan problemen krijgen zegt veel,wandt een koe kun je geen mooie verhalen aanpraten waardoor ze positieve energie krijgt!

P.s., T de Wolff geloof je niet in aardstralen of niet in de werking van een broncorrector?
t de wolff
ik begrijp aardstralen niet ondanks dat ik me er in verdiept heb en wil het en de corrector logisch verklaard zien.
Farmer_
Als je dit wil onderzoeken moet je het 100% doen, over meerdere jaren, vb : als een boer toevallig 1 goed jaar heeft, weersomstandigheden zijn gunstig, gewonnen voer is goed dan kan in zo'n jaar weerstand ook omhoog gaan zonder corrector, of andersom en bv door een opgelopen infectie, er zijn altijd betere en slechtere jaren.
t de wolff
Het onderzoek gaat over 10 maanden en verder krijgt iedereen zijn inbreng.
Grasbaal
Titus,

Geweldig, dat heb je snel voor elkaar!. Ik wist niet dat het bij de gezondheidsdienst zo snel kan werken. Ik wil wel hier en daar een oproep plaatsen voor deelnemers. Heb je info waar potentiële deelnemers zich kunnen melden??
t de wolff
Co, soms werkt het van onder af beter dan van boven af maar dit is pas het begin. De mensen van Bron hebben geen gegevens van proeven of testen, alleen referenties. Ik denk dat we eerst nog even verder moeten overleggen met de G. D. en dan wat gericht bedrijven zoeken misschie wel hier langs. Je hoort meer.
klaas de b
Prima gedaan Wolff ! ! Aan de melkveehouders zal het denk ik niet meer liggen, of je er nu in gelooft of niet. Ik hoop dat Bron net zo enthousiast is.
Grasbaal
De een is er dus veel gevoeliger voor dan de ander:

Staatsbosbeheer is naarstig op zoek naar een oplossing voor een aantal kampeerders op natuurcamping de Dasselaar in Zeewolde. De campinggasten wonen al maanden op het kampeerterrein omdat zij zeer gevoelig zijn voor de straling van mobiele telefoons en draadloos internet.


Op 1 november sluit de camping, omdat er geen faciliteiten voor de winter zijn. De gasten kunnen niet terug naar hun eigen huis omdat ze daar ziek worden.

Staatsbosbeheer heeft nog geen andere plek gevonden voor deze langkampeerders omdat bij alle wintercampings een UMTS-mast staat.

Bron: [www.omroepflevoland.nl]
anonymous_400
Dan moeten ze gewoon een klein Broncorrectortje in hun eigen huis plaatsen,zo duur is dat niet.
Farmer_
Ken je die kleine corrector's?, die werken niet hetzelfde zoals de grotere.
anonymous_400
Farmer,ja,ik heb er inmiddels behoorlijk wat ervaring mee,ze werken anders want ze hoeven niet op het noorden te staan en andere storende dingen zoals ijzer hoeft ook maar 1 meter uitde buurt te blijven.
valtradriver
Heb ff op bovenstaand leylijnenkaartje gekeken,maar natuurcamping de Dasselaar in Zeewolde ligt ruim 1.5 km van een grote leylijn af,weet niet wat de uitstraling is,maar anders schieten ze er dus weinig mee op
anonymous_400
Borg, die gasten zitten daar prima op een flinke kruising van leylijnen,maar ik weet niet of ie groot genoeg is om op die kaart van Oldhuus te staan, daar staan nl alleen de grootste op.
TWF Farms
Kwam bij een klant die er zat van was , mocht hem meenemen z'n kinderen sliepen er slecht van. Heb m open gezaagd 🤔 Paar rvs plaatjes en hele
Goedkope schroeven..... Oja en een ring die gebogen is naar het noorden? (Is geen zilver )

(klik om te vergroten)

Dit zit er dus in een bron corrector
+1
Farmer_
@TWF Farms Werken doet die zeker wel, tis alleen de kunst om het goed te laten werken.
Maar is dat een huiscorrector?
TWF Farms
@Farmer_ echt wasse neus . Is een broncorrextor ca 6500,- volgens die boer
+1
Farmer_
@TWF Farms Is een 420meter of 400?, maar werken doen ze echt wel, maar kan ook verkeerd werken, bv dat zijn kinder er slecht van sliepen.
Heb er zelf 2(dezelfde als op foto), ben zelf wichelroedeloper, heb dus al veel met die dingen gedraait en verzet,kon het nooit zo krijgen als ik wilde, nu staan ze op de kop en geven eindelijk het effect wat ik zocht. 😃
hans1980
@Farmer_ wil veel geloven maar er moet toch een technische werking achter zitten?
Farmer_
@hans1980 Zit er ook achter, aantrekken en uitstrooien.
Flinstone
@TWF Farms wat zegt je 6500€, gelukkig geloof ik zelf niet in dat soort onzin maar vindt het misselijk makend dat iemand dit aan boeren verkoopt voor zoveel geld!
hans1980
@TWF Farms als je die boutjes losdraaid zit dan in het ronde triplex ook nog wat?
TWF Farms
@hans1980

Ja kurk , RVs plaatje , kurk rvs plaatje spiraal van metaal. En dan weer kurk rvs plaatje . Wel duure hobby je kan hem goedkoper zelf beunen en voor de helft van het geld vermarkten
George
Je zult erin moeten geloven. Maar ik geef geen 5 Euro voor zo'n ding. Ga er nog liever een ijs van eten.
poeskat
Pvc, hout, ijzerdraad en een plaatje rvs. kom je toch al op een bedrag van ongeveer €12,95 uit bij een plaatselijke bouwmarkt om de hoek....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's broncorrector geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
208
DEELNEMERS
40
WEERGAVES
115
TREFWOORDEN