Column: KDW-beleid, ongekend onrecht

De boerenprotesten van afgelopen woensdag hadden gevoelsmatig wat minder impact dan de vorige. Maar ze zijn keihard nodig om de politiek te doordringen van een stikstofbeleid dat op een dood spoor zit. KDW’s gaan de natuur niet redden.

Deel dit topic

Reacties

Nevergiveup
Laat de Waarheid altijd winnen , en de Leugenaars wegvagen !
+3
John Spithoven
Goede column, laat de waarheid maar zegevieren. Afgelopen maandag mocht Robert en ik de avond in Zeeland verzorgen , georganiseerd door de overblijfselen van het LC.

Er is maar 1 oplossing
Als belangenbehartiging niet stiekem met de mensen om tafel die als doel hebben om honger in Noord West Europa te laten uitbreken met als gevolg, invoering van communistische wetmatigheden.

Maar sectorpartijen, wij kunnen dit gevecht alleen samen winnen!!!!!!
Gerrit v Schaick
@John Spithoven Nog wel een lange weg te gaan. Zolang onze zelfbenoemde boeren voormannen niet eens de moeite nemen om de rapporten te lezen en deze op basis van krantenkoppen al polariserend noemen (de lugt/keurentjes over pbl) in plaats van de inhoud te gebruiken om belangen van de sector te behartigen wordt het niet wat. Daarnaast is mevrouw van der Plas een verademing in de kamer met haar boerenverstand en heldere uitleg. Echter in plaats van bijvoorbeeld Boswijk telkens tot de enkels af te zagen (ook al is er best wat aan te merken op zijn visie) zou ze ook wat meer samenwerking kunnen zoeken want uiteindelijk hebben ze elkaar hard nodig om wat voor ons te bereiken.
+1
kanniewaarzijn
In een corrupt land ga je dit nooit winnen!
boer.
@kanniewaarzijn er komen al scheuren .
Alleen door gezamenlijke aanpak
Melkboer16
@boer. leg eens uit, ik zie het nog niet

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0