Melkveehouder in De Rijp (NH) pacht land van een burgercoöperatie: ‘Dit biedt kansen’

Melkveehouder Tim Zijp uit De Rijp (NH) ging in mei in zee met burgercoöperatie Land van Ons. Hij pacht 8 hectare grasland in Noordbeemster voor zijn biologische-dynamische bedrijf.

Deel dit topic

Reacties

+1
komelker 2
Succes.
cornelissen
Ach, als je het voor de waterschaplasten hebt en waarschijnlijk kosten contract en wat extra voorwaarden kun je het best eens proberen. Misschien voor beide partijen wel een succes.
grös
Ja en daar is ook niks mis mee toch, er is geld zat in de grote steden, mensen weten helemaal niet waar ze met hun geld heen moeten, op de bank zetten voor 0,1% of zelfs toebetalen of volatiele crypto. Dit levert vast meer op als je de waardestijging mee rekent, en die boer gaat er vast eens koeien laten grazen zo betalen ze voor hun eigen uitzicht.
Johannushoeve cv
@grös ik denk dat er geen waarde stijging in zit

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouwgrond geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN