Familie Heijkoop: 'Kavelruil lukt alleen als je elkaar wat gunt'

Dankzij kavelruil kon familie Heijkoop in Streefkerk percelen op afstand verkopen en land van de buurman kopen. Daarmee werd hun eigen huiskavel veel groter. 'Zoiets lukt alleen als je elkaar wat gunt.'

Deel dit topic

Reacties

+1
Realisme
Geweldig verhaal altijd die kavelruil😂 er zit vaak minstens 1 partij aan tafel die alleen maar wilt nemen en niet geven heb ik het idee. Die vervolgens heel hard huilt als ze helemaal met lege handen staan.
+1
Leo,s vriend
@Realisme Dan heb jij helaas slechte ervaringen, hier juist andersom, perfect instrument om een gebied beter te krijgen.
Realisme
@Leo,s vriend nou hier in het gebied heb het ook zeker verbeteringen gebracht alleen de laatste verhalen die ik hoor uit de regio dan zijn erbij die mekaar niet meer aankijken na zo een proces
paul1
@Realisme hoe zou Nederland eruit zien zonder ruilverkavelingen?
+3
Vdejong
Goed ding die ruilverkavelingen; hierdoor hebben wij onze boerderij duur kunnen verkopen en kunnen we in Canada zonder financiering verder.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0