NAJK 'onthutst' over afschieten vergunning

Het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) wil deze week overleg met landbouwminister Carola Schouten over het vernietigen van de natuurwetvergunning voor uitbreiding van een melkveebedrijf in het Friese Ee. De uitspraak van de rechter heeft grote gevolgen voor jonge boeren, verwacht het NAJK.

Deel dit topic

Reacties

+1
diekman
De jonge boeren leren snel
+2
Melkveehouder.
Het NAJK, de praatpoppen van LTO en het CDA. Waarom waren jullie vóór invoering van het fosfaatrechtenstelsel en de Stikstofwet?
groeier
Quote Reactie van @Melkveehouder.:
fosfaatrechtenstelsel

Had nooit mogen gebeuren, dat een land dit zomaar kon opleggen ??, is een schande van dezelfde omvang als de toeslagenaffaire.
En wat de vergunningen betreft, dan ook de rem erop bij de niet landbouw bedrijven.
+2
ted9
@Melkveehouder. Onthutst verbaast ontevreden teleurgesteld deze spierballentaal kan maar van een club komen. Een die de overheid te vriend wil houden.
diekman
@ted9 Ze zijn op curcus geweest bij Fred van leer.
marcsterreborn
@diekman die fluitist?
+1
jg
Inzet op bedrijven met veel ‘innovatieve’ techniek leidt tot hoge kostprijs en zeer kwetsbare marktposities .
cjw73
@jg ja en het effect van die technieken kan later ook weer mooi in twijfel worden getrokken, om de vergunningen te vernietigen.
+1
B.Vermeulen
@jg naïeve agrarische jonge kantooroverlegboeren
+1
groeier
Quote Reactie van @B.Vermeulen:
kantooroverleg

Zo hebben we in Den Haag ook legio bestuurders zitten die geen snars van de praktijk begrijpen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0