Minister Schouten zet toch in op het gebruik van emissiedoelen en gemeten stalemissies

Minister Schouten wil veehouders meer ruimte bieden hun ideeën voor het verduurzamen van stallen uit te werken in de praktijk. Hiermee volgt zij het advies van de Taskforce Versnelling Innovatieproces Stalsystemen onder leiding van Ruud Tijssens.

Deel dit topic

Reacties

Bekkink
Moeten we de bouwsector weer uit de put helpen over een paar jaar. Net als in 2009/10?
Noorderling
Quote Reactie van @Bekkink:
Net als in 2009/10?

Voor die prijzen bouwen was zo gek nog niet, zzp'ers die voor 20euro flink werk verzetten, beton de volgende dag geregeld tegen of onder kostprijs. Komt nu even wat meer bij kijken.
BertK
Heel de wetgeving is gebaseerd op depositie van stikstof zonder dat bekend is hoeveel stikstof daadwerkelijk op de bodem terecht komt. Daarnaast hangt de kwaliteit van natuur niet alleen van stikstof af. Knoei lekker verder.

Positief is dat ze het op LNV blijkbaar niet meer zelf af kunnen.
Galebreaker
Wil je stalemissie (NH3 & CO2) meten en registreren, wij hebben daar een systeem voor.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0