Russische zuivelsector zet megastappen

De melkveehouderij in Rusland zet megastappen op de weg naar zelfvoorzienendheid. Zo is de bruto melkopbrengst op de melkveebedrijven naar het hoogste niveau in de afgelopen 10 jaar gestegen en bereikte ook de gemiddelde melkgift per koe een record.

Deel dit topic

Reacties

komelker 2
Als alle boeren uit Nederland zijn weggejaagd. Dan kan Nederland mooi de zuivel uit Rusland importeren.
Sjaakiee
@komelker 2 daarom wilt het ook niet met Nederlandse zuivel in Duitsland
MTSTAMMINGA
Daar gebeurd wel wat,door oa Nederlanders die daar aan het ondernemen zijn
+1
huske
@MTSTAMMINGA mijn voerman komt geregeld in Rusland, ook bij Nederlanders. Er gebeurd idd wat maar hebben nogal wat hobbels te gaan. Valuta is niet sterk. Graan word veel geëxporteerd naar Azië en al het eiwit moeten ze invoeren
Galebreaker
@huske Nu is er een exportheffing op het Russische graan.. Let maar op als je 5000ha winterrogge teelt en je geeft gewoon iets overmaat aan kunstmest/N. Moet je een kijken wat een geweldig melk-voer daarvan komt.
@MTSTAMMINGA niet wat voor jou karst ???
Achso
@MTSTAMMINGA door de Nederlanders??? Kom nou..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0