Kaasmaker met conservatoriumdiploma verwerkt zeewier uit de Waddenzee
Vlielander Nils Koster maakt kazen waarin zeewier uit de Waddenzee is verwerkt. Vooral omdat het lekker is, maar ook om zeewier als ‘voedsel van de toekomst’ bekender te maken bij het publiek.Deel dit topic
Kaasmaker met conservatoriumdiploma verwerkt zeewier uit de Waddenzee (lc.nl)
Vlielander Nils Koster maakt kazen waarin zeewier uit de Waddenzee is verwerkt. Vooral omdat het lekker is, maar ook om zeewier als ‘voedsel van de toekomst’ bekender te maken bij het publiek. |
Deze site mist jouw kennis en inzicht
Hebben de trefwoorden kaasmaker , maken en zeewier geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Reacties