Stikstofwet geeft juridische chaos en rechtsongelijkheid

Hoeveel malen groter gaat de stikstof affaire worden t.o.v. de toeslagen affaire?

Deel dit topic

Reacties

+5
kanniewaarzijn
Dat 20 jaar falend LNV-beleid geldt niet alleen voor deze stikstofwet, maar ook de mestwet en de ammoniakverzinsels. Overal doen we maar wat en tellen we maar wat en alles heeft afwijkingen van 70 tot 100%. Maar dat maakt niet uit, we maken er gewoon beleid van !!!
+1
BoerBart
@kanniewaarzijn
Nico kan in Jip en Janneke taal uitleggen waar we genaaid worden. Benieuwd hoe Vollenbroek dit weerlegt.
Het natuurbeleid is jaren geleden al gestolen door de NGO's.
Ook op EU-schaal. Triest hoe von der Leyen en onze Timmermans zich voor het karretje laten spannen,
kanniewaarzijn
@BoerBart Waarom Vollenbroek? Je moet bij LNV zijn.
BoerBart
@kanniewaarzijn
Uiteindelijk is Vollenbroek de baas.
Stikstof probleem is ontstaan doordat Vollenbroek van LNV won.
LNV zal medewerking van Vollenbroek nodig hebben om uit het juridische moeras te kruipen.
Als Vollenbroek nu wel een keer Nico gelijk geeft, dan kan LNV er iets mee.
Helaas zal dit nooit en te nimmer gebeuren.
+3
kanniewaarzijn
Vroeger ging er zo'n 5% van de jeugd naar de universiteit. Dat waren dan ook de jongeren die significant intelligenter waren dan hun leeftijdsgenoten. We hadden toen mensen met kennis van zaken. Mocht er al eens iets niet goed gaan, dan werd dat gecorrigeerd; immers echt intelligente mensen weten als geen ander hoe weinig ze eigenlijk echt weten en staan dan ook open voor andere inzichten.

Tegenwoordig hebben we het niveau in het onderwijs flink naar beneden bijgesteld, teneinde meer "hoogopgeleiden" te hebben (met het HBO erbij nu 50%) en denkt men oprecht dat mensen steeds slimmer geworden zijn. Niets is minder waar: we hebben nu over de hele linie te maken met "hoogopgeleiden" die eigenlijk niet zo'n heel erg hoog niveau hebben en dit zijn dan ook vaak mensen die wèl altijd de wijsheid in pacht hebben. Zij hebben ALTIJD gelijk, ook al bewijst de praktijk het tegendeel.
+1
spotmelker
@kanniewaarzijn Is in feite rekruteren voor het onbenullenlegioen....
kanniewaarzijn
@spotmelker Dat lukt dan aardig 😀
+2
Albert Altena
@kanniewaarzijn Hoe dommer de mens. Des temeer ze denken te weten.
Bartlehiemboer
@kanniewaarzijn Ik denk eerder dat ze juist wel de kennis hebben en dat ze daarom zo doen. Eigenlijk staan ze al weer een stap voorbij hun kunde. Ze weten gewoon dat iedereen er intrapt of hoe je het moet spelen. Ook weten ze dondersgoed dat ze het niet bij het rechte eind hebben. Ondertussen zijn de boeren wel mooi verzwakt wat hun doel is geweest.
kanniewaarzijn
@Bartlehiemboer Als dat zo is dan hebben we het over corruptie.
kanniewaarzijn
@kanniewaarzijn Ik twijfel ook wel eens, maar ik heb hier brieven en ander papierwerk waar dingen in staan die zelfs de grootste sukkel niet op papier zou zetten.
Wat betreft de mestwet hebben ze niet geweten wat er fout was. Nu ze dat wel weten houden ze het in stand omdat ze niet anders meer kunnen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0