BERICHTGEVING FDF AAN NEDERLANDSE BOEREN

Gisteravond heeft CBL, FDF gesommeerd om de protesterende boeren op te roepen om de demonstraties bij distributiecentra te beëindigen. De demonstraties zouden onrechtmatig zijn. FDF kan daar als volgt op reageren. FDF is niet de bevoegde autoriteit om het recht op demonstratie te beperken. FDF is ook niet de bevoegde autoriteit om te beoordelen of de demonstraties onrechtmatig zijn. Wel brengt FDF haar boodschap van 10 december 2020 in herinnering. Daarin heeft FDF, (potentiële) demonstranten erop gewezen, dat FDF hen, gelet op de uitspraak van 17 december 2019 van de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden Nederland, ECLI:NL:RBMNE:2019:6062, ontraadt om bij distributiecentra te demonstreren. FDF wil niet dat, demonstranten persoonlijk het risico lopen om door CBL of haar leden te worden aangesproken tot vergoeding van eventuele schade.

Het FDF-Bestuur

13 december 2020

Deel dit topic

Reacties

+2
Nevergiveup
Een CBL undercover overvalt een demonstrant.

Hij zegt je geld of je leven.

De demonstrant zegt , ik heb geen geld.

Hij zegt wat doe je dan ?

De demonstrant zegt ik ben boer.

De undercover zegt dan heb je ook geen leven .........
Jan-T
Wie is het CBL om te dreigen met......
Wat doet het CBL.
Wie vertegenwoordigd het CBL
Wat is de levensmiddelen branche wie maken daar allemaal deel vanuit.??
+3
Bartlehiemboer
Zie nu kunnen wij net als de politiek doen. FDF kan gewoon zijn schouders ophalen. Heeft niets met deze demonstraties te maken. Dus kan ook niet ter verantwoording worden geroepen. Zo werkt het bij de gemeente, de provincie en in Den Haag ook. Wij leren snel
+3
kanniewaarzijn
@Bartlehiemboer Precies, jij hebt het door! Altijd smeren ze, wat ze bedenken aan ondeugdelijk beleid, uit over meerdere ministeries en/of uitvoeringsinstanties en bestuurslagen. En als het zaakje dan klapt, wast iedereen z'n handen in onschuld. De toeslagenaffaire is daar ook weer een mooi voorbeeld van.
+1
Bartlehiemboer
@kanniewaarzijn Even naast het boeren is dit momenteel het grote probleem waar Nederland aan kapot gaat.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0