Opa Timmermans gaat weer uit de bocht

Z360
Timmermans: zonder de boeren gaan we de Green Deal niet halen
Als boeren onvoldoende vergroenen, wordt het niks met de Green Deal, het grote Europese klimaatplan. Dat zegt eurocommissaris Frans Timmermans in Z360. Hij is teleurgesteld over de voorstellen van de landbouwministers en het Europees Parlement. Zij zetten de voet op de rem, terwijl het ook voor boeren beter is om te verduurzamen, aldus Timmermans.

rtlnieuws.nl/economie/opinie/…

Citaat: we romen 60 % landbouwsubsidie af en geven dat als vergroening weer aan de boeren.
Zijn de boeren blij want de vergroening wordt door de EU vergoed.
Zoiets als we laten werknemers 20 % loon inleveren en geven dat weer terug als overuren vergoeding zijn die ook meteen betaald.

Deel dit topic

Reacties

+6
Ja gaan we doen , kabouter plop. Wat een jan lul !!!
Dirk van Zetten
@Detukkeroettwente afschaffen alle subsidies in Europa!!!
diekman
@Detukkeroettwente Hij zoekt nog een paddenstoel in een grooot bos om in te wonen.
Koeien boertje
Ik ga niet voor 60 procent mijn land naar de kloten helpen, dan maar 40 procent.
We moeten af van dat infuus maar dat zal niet makkelijk zijn
+2
groeier
Die gast wil de landbouw de kastanjes uit het vuur laten halen. Onze gewassen zorgen al voor 10 maal meer schone lucht tov een heide of een moerasgebied, de man is een oplichter.
demelkboer
Kom maar op met de poet. Ut mag wat kosten toch
JohnDeere7serie
Vergroenen. Bij het concretiseren van deze term zijn ze tot nu toe niet verder gekomen dan: 1. Blijvend grasland, 2. Gewasdiversificatie en 3. 5% ecologisch aandachtsgebied.
groeier
@JohnDeere7serie
Ja veel onwerkbare regels, dat ze eerst maar is flink gaan betalen voor al die extra inspanningen.
+2
puntertje
Kabouter Kneus schoffeert eerst de hele bevolkingsgroep om vervolgens de schuld van het mislukken van zijn irreële fantasieën ook weer bij die groep te leggen. En ze dan weer dwingend op te roepen hun medewerking te verlenen.
Het begint te lijken op de geschiedenis van dekoelakisatie, iets irrieëels eisen, lukt dat niet de druk enorm opvoeren en tenslotte verdrijf je ze gewoon. Het leide overigens tot de ergste hongersnoden in de Oekraïne in de voormalige Sovjet-Unie maar dat terzijde. Hetzelfde Oekraïne waardoor Timmermans met een tranentrekkende speech internationaal carrière kon maken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0