Melkveehouder Ad Baltus wil de Tweede Kamer in met de nieuwe partij BoerBurgerBeweging

Geen nieuwe Boer Koekoek voor de Tweede Kamer. Geen Boerenpartij, zoals in de jaren zestig, zeventig en tachtig. „BBB is een plattelandspartij die ook opkomt voor de boeren”, zegt melkveehouder en parttime brandweerman Ad Baltus (50) uit Zuidschermer. Hij staat op de achtste plaats op de kandidatenlijst maar wil omhoog. Met ludieke acties probeert hij voorkeursstemmen te verzamelen. Op naar de Tweede Kamer.

Mocht Baltus straks een zetel behalen in de Tweede Kamer, dan is bij hem thuis iedereen welkom. „Iedereen! Zelfs Erwin Vermeulen (Campagneleider Animal Rights; red.) kan een kopje koffie krijgen.” Dat Baltus dan elke dag ontevreden burgers op de stoep kan krijgen, van zorgmedewerkers, tot onderwijspersoneel, tot gedupeerden van de Belastingdienst, tot piloten, vindt hij geen probleem. „Als ik geen tijd heb doe ik de deur niet open. Of vraag ik ze of ze een afspraak willen maken.”

Deel dit topic

Reacties

+1
Limburgs boertje
Ik ben blij dat we ons geluid laten horen en mensen met vakkennis in de 2de kamer loodsen maar we moeten 1 blok vormen splinter partijen bereiken we niks mee JC ben ik heel blij mee en voor de genen die de partij van hem niet goed vinden modder maar door met VVD/CDA want er is een internet held genaamd het uilskuiken van de LTO bennieminerva die alles en iedere post zijn zegje moet doen hij en zijn LTO vriendjes die ons als leden geen eer bewijzen zij vullen hun eigen zakken in hun belang jammer dat wij als leden niet mogen stemmen wie er aan de top moet bij LTO leden worden mond dood gemaakt bedankt uilskuiken
Albert Altena
@Limburgs boertje
De FvD maar ook SGP heeft iets waardoor ik daar mijn stem niet geef.
De BBB heeft mijn voorkeur nu na mijn hele leven voor het CDA gekozen te hebben.
Als het lukt met de BBB kan er zonder delegerende achterban de Tweede Kamer
"Onderwezen" worden.
+2
Boerbakje
Hij moet Martels maar even bellen die weet waar het lichtknopje zit.
Koeien boertje
@Boerbakje heeft ie em na 4 jaar gevonden?
de hoef
@Koeien boertje uitgedaan zegt ie, maar is er voor ons nooit geweest
+9
verbi
Mijn stem gaat naar JC in het voorjaar.Die blaaskaak de Jonge van het CDA ben ik klaar mee.
de jonge
@verbi of bbb.... fvd krijgt waarschijnlijk al veel stemmen van de "gewone"man, als wij nou als landbouw bbb gaan stemmen,krijgen die ook meer zeggenschap en met zn 2 bereiken ze meer dan 1...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0