Schouten ziet geen reden om voermaatregel uit te stellen

Het kort geding over de onderbouwing van de voermaatregel riep meer vragen dan antwoorden op. Vandaag beantwoordde minister Schouten de door de verschillende politieke partijen gestelde vragen. Van uitstel van de voermaatregel is vooralsnog geen sprake.

Deel dit topic

Reacties

+2
Frederika
Tuurlijk niet waarom ook ga me er toch niet aan houden
hans1980
Hoor dat de meeste boeren er niet aan houden, waarom allemaal niet
We hoeven hier niet aan mee te werken 🖕
+1
hans1980

+11
de jonge
@hans1980 iedereen zou hier toch lid van moeten worden,kijk eens wat ze allemaal voor ons doen
+1
hans1980

jammermaarhelaas
@hans1980

Ik ben benieuwd hoe lang de groepsfoto's online blijven, anderhalve meter afstand houden doet ze niet. Nu ga ik er van uit dat deze familie zich correct gedraagt en geen corona zal hebben, echter, je hebt als minister een voorbeeldfunctie.
+3
puntertje
Schouten weet nu zeker dat ze de verkeerde keuze gemaakt heeft door het ministerschap LNV te aanvaarden. Verblind door het er aan gekoppelde vice-premierschap komt ze er achter waarom gehaaide politici dit soort posten mijden. Aanvankelijk met goede bedoelingen is ze door toedoen van haar ambtenaren langzaam verworden tot de kop van Jut en schiet ze in de reflex om maar vooral vast te houden aan dubieuze plannen die ze zelf niet eens kan doorzien. In een poging om standvastig over te komen. Ze zal wel capaciteiten hebben maar niet voor deze post. Het is voor haar te hopen dat de gekozen burgemeester geen werkelijkheid wordt zodat ze straks als escape naar een middelgrote gemeente kan worden weg gepromoveerd.
+1
harke
Waarom moeten we nog naar deze mevrouw luisteren, Ze luistert ook niet naar ons
+1
harke
Graag ook even helderheid mevrouw schouten over hoeveel soja jullie verwerken in jullie plantaardige voeding!
Todi
De knip musse wil mensen niet mee rekenen in de berekeningen heeft ze gezegt in een debat met Baurdett dus....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0