Melkmachinebedrijf in Drachten maakt doorstart

DRACHTEN - Het failliete Melkmachine Centrum Noord (MCN) in Drachten is overgenomen door GEA Farm Technologies.

De overgenomen activiteiten brengt GEA onder bij dealerbedrijf Beltman Farm Technologies in Hoogeveen. Bij MCN werkten 26 mensen. Het streven is om zoveel mogelijk medewerkers een nieuw dienstverband aan te bieden, verklaart Marinus Slootweg van GEA. ,,Dat geldt sowieso voor de monteurs. Voor de magazijnmedewerkers wordt dat iets lastiger. We gaan van twee naar één magazijn, dus zal er sprake zijn van enige overlap.”

GEA was volgens hem veruit de grootste schuldeiser met een vordering van 1,3 miljoen euro.

Deel dit topic Melkmachinebedrijf in Drachten maakt doorstart (lc.nl)

DRACHTEN - Het failliete Melkmachine Centrum Noord (MCN) in Drachten is overgenomen door GEA Farm Technologies.

Nieuwsgrazer

Reacties

hoest
Wij hadden daags na het faillissement al een brief van gea dat beltman de service zou overnemen. Ik vind dat al raar want de boer zit veel dichter bij maar beltman is dus van gea zelf
van Ittersum
@hoest Goed failliet gaan is ook een vorm van ondernemerschap, las ik ooit eens. Uiteindelijk betaald de gemeenschap de rekening
+1
hookwood
@hoest Als je de Boer belt zou die dan niet komen?
hoest
@hookwood vast wel. Ik weet nog niet wat ik doe. De monteurs zijn overgegaan naar beltman een dat zijn toch degenen waar je contact mee hebt. En qua monteurs was ik altijd dik tevreden en mcn zelf ook.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!