Brand bij melkfabriek DOC

Er woedt momenteel brand bij kaasproducent DOC Kaas in Hoogeveen. Volgens de brandweer staat er een turbine in brand en spreekt van een zeer grote brand.
Het gedeelte van de fabriek waar de turbine staat wordt ontruimd. Er is niet bekend of er slachtoffers zijn.

In de omgeving van DOC Kaas is een NL-Alert afgegeven. Omwonenden wordt verzocht ramen en deuren te sluiten en om de ventilatie uit te zetten.

De brand brak rond half 12 's ochtends uit. 12 minuten later werd opgeschaald naar 'grote brand'. De brandweer is uitgerukt met 4 tankautospuiten en 1 hoogwerker en krijgt assistentie van omliggende korpsen. Korpsen uit onder meer Coevorden, Zwinderen en Zuidwolde zijn gealarmeerd om assistentie te verlenen.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Sjaakiee
Jassus niks aan
+3
Jannus
@Sjaakiee Ze smelten de kazen !!
+1
PIONIER
@Jannus Smeerkaas
david2
Gerookte kaas😂

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's doc-kaas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN