’Stikstofregels verlengen economische crisis’

DEN HAAG - Stikstofregels dreigen de economische crisis die het coronavirus heeft veroorzaakt te verlengen. Daarvoor waarschuwen werkgeversorganisaties in een brandbrief aan politiek Den Haag.

VNO NCW, MKB Nederland en LTO Nederland vinden dat het kabinet op zoek moet gaan naar een andere manier om stikstofuitstoot terug te dringen en de natuur te herstellen, eentje zónder de economie te schaden.

De drie organisaties pleiten verder voor een realistische kijk op de Europese natuurdoelen. De commissie-Remkes wil dat in 2040 alle kwetsbare natuurgebieden ’schadevrij’ zijn. Het Planbureau voor de Leefomgeving rekende eerder al uit dat dit onmogelijk is door onder andere stikstofuitstoot uit het buitenland

Deel dit topic

Reacties

+1
hans1980
Ze komen er achter
+2
anonymous_238
Volgens de presentatie van het Mesdag -zuivelfonds bleek dat er genoeg ruimte was voor economische activiteiten. Dit is niet opgepikt door wie of welke media dan ook, Het is volgens mij ook nergens tegengesproken. Waarom wordt dit niet verder onderzocht, of is het land al zo verrot dat de agenda bepalend is en past dit niet in het te vormen beleid.
+3
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @anonymous_238:
, of is het land al zo verrot

Ja.
verbi
Dat zullen ze nooit toegeven, ze gaan nog liever kapot
En de tweede ronde ,carona, moet nog komen , dus........

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's telegraaf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN