Samen door coronacrisis

De enorme omvang van de coronacrisis wordt helaas steeds duidelijker. Als landbouwsector worden we niet gespaard. LTO raamt de schade op dit moment op bijna 5 miljard euro.

Deel dit topic

Reacties

+1
Pluto
Toch gaat het constant over scenario's en verwachtingen . Als het RIVM naar buiten komt rond 2uur in de middag dat er 20 doden meer zijn dan gisteren ,heet het dat de stijging aan het afvlakken is ???. Na het in gaan van de intelligente lock down zou het al eind vorige week moeten dalen !!!. Helaas verkeerd ingeschat , we brengen gewoon een nieuwe inschatting naar buiten en geven aan dat alles in lijn met de prognose is ??. Het corona virus begint veel op een grote stad feestje te lijken , daar waar redelijk veel mensen zich relatief snel verplaatsen en veel losse contacten zorgen dat er voldoende ''voer ''is voor nieuwe besmettingen . De intelligente aanpak gaat er voor zorgen dat we er nog lang niet vanaf zijn . Dit gaat over in een veen brand die onder de grond nog jaren voort smeult . Zelfs nu maken kamer partijen er op grote schaal al misbruik van de ontstane situatie .Blijkbaar is dit de vorm van politiek bedrijven !.
@Pluto KLOPT ik heb het in het begin gezegd dit loopt compleet uit de hand.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0