VIDEO: Boeren werken altijd al thuis ook nu er Corona heerst



Originele beschrijving

Boeren werken altijd al thuis ook nu Corona heerst (video/podcast) Merijntje uit Halsteren kan de belangstelling omtrent het “coronavirus” ook niet naast zic...

Deel dit topic

Reacties

+1
milkman1
Oeps....

(klik om te vergroten)

+2
Pluto
HET grote verschil met de maatregelen in Nederland en in omringende landen is redelijk simpel te verklaren nl, Nederlandse maatregels zijn ingegeven uit economische motieven en in ons omringende landen is volksgezondheid HET motief . Als bevolking kun je daar alles van vinden maar de monitoring ligt volledig in Den Haag en niet in Bilthoven !.
Skroefkelos
Heb al eerder geschreven dat het nu 2x fout gaat, nog grotere economische gevolgen door laks in grijpen , en nog meer mensen leed.

Wat een prutsers hebben we toch in den Haag
+1
Melkweb
@Skroefkelos waarom gaat het mis, omliggende landen hebben statisch gezien nu echt niet minder besmettingsgevallen en doden. Ga je dat ook nog afzetten tegen de bevolkingsdichtheid zouden we het nog wel eens heel netjes kunnen doen. Qua direct zeuren en wijzen staan we wel bovenaan , daar heeft u wel gelijk in
Skroefkelos
@Melkweb nog wel , misschien heeft U gelijk , we zullen zien over een paar maanden. Als morgen de scholen dicht gaan , waarom dan niet al een week terug ? Wat heb je er aan om achter de feiten aan te lopen ? Waarom de cafe's en restaurants niet dicht , we zien de voorbeelden om ons heen.

Of anders gezegd. U denkt dat we het in Nederland erg slim aanpakken en al die landen om ons heen erg dom zijn , net als met stikstof ?
Jacob88
Boer werkt wel door maar wat als de RMO/krachtvoer niet meer mag komen en loonwerkers verplicht thuis zitten?
Noorderling
@Jacob88
Die hoef je niet zoveel uit te leggen toch? Wordt er alleen niet gezelliger op.
bio boer
@Jacob88 krachtvoer hamsteren 🤣

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0