vanwezel


Topics
0
Reacties
1
Volgers
0

Over mij

Woonplaats: Bergen op Zoom
Leeftijd: 82jr
Laatst online: 2jr geleden

Mijn naam is Rinus van Wezel en ik ben een boerenzoon geboren in 1941 op boerderij De Ooievaar op de "Brabantse Wal" te Halsteren in West Brabant.

Nadat ik een periode thuis op het gemengde bedrijf heb meegewerkt was mijn eerste betaalde baan buiten het bedrijf "secretaris vormingsleider penningmeester" van de Jongerenorganisatie van de Noord Brabantse Maatschappij van Landbouw.

De volgende stap was dat ik samen met mijn gezin naar Kenya vertrok om daar 8.5 jaar werkzaam te zijn op een katoen irrigatieproject in het Tana River District.
Ik was toen in dienst van ILACO/EUROCONSULT een dochter van de KNHM.

Vervolgens werd ik na terugkeer in Nederland eindredakteur van het ZLM land en tuinbouwblad in Goes.

Daar heb ik vier jaar gewerkt om vervolgens weer voor EUROCONSULT naar Oost Afrika te vertrekken en dit maal naar Tanzania waarbij ik eerst terecht kwam op het Kiberege Maize project en daarna op Mbozi Maize Farms in het westen van Tanzania.

Daarna bij terugkeer in Nederland in 1983 werd ik direkteur van de Stichting voor Nederlandse Zelfstandige Handel en Industrie in Den Haag en tevens eindredakteur van het maandblad "Plattelands Post Magazine" dat tegenwoordig wordt uitgegeven door uitgeverij Eisma in Leeuwarden.

Plattelands Post Magazine heb ik na enige tijd in loondienst te zijn geweest overgenomen en ben ik als zelfstandig uitgever, verslaggever, advertentieverkoper,en administrateur met het blad verder gegaan tot het moment dat ik het blad in 2001 aan uitgeverij Eisma heb verkocht waarna ik nog enige jaren weer in loondienst met het blad verder ben gegaan.

In 2006 ben ik met "pensioen" gegaan en verdeel ik mijn tijd met het uitleven van mijn hobbies waaronder het maken van filmpjes die vaak een agrarische achtergrond hebben maar ook op geheel ander terrein kunnen liggen.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


Geen recente bijdrages van dit lid. De laatste keer dat vanwezel op Prikkebord aanwezig was is 2jr geleden.