vanwezel


Foto's
0
Video's
5
Topics
0
Reacties
2
Stemmen
0
Volgers
0

Over mij

Woonplaats: Bergen op Zoom
Leeftijd: 75jr
Laatst online: 16u geleden

Mijn naam is Rinus van Wezel en ik ben een boerenzoon geboren in 1941 op boerderij De Ooievaar op de "Brabantse Wal" te Halsteren in West Brabant.

Nadat ik een periode thuis op het gemengde bedrijf heb meegewerkt was mijn eerste betaalde baan buiten het bedrijf "secretaris vormingsleider penningmeester" van de Jongerenorganisatie van de Noord Brabantse Maatschappij van Landbouw.

De volgende stap was dat ik samen met mijn gezin naar Kenya vertrok om daar 8.5 jaar werkzaam te zijn op een katoen irrigatieproject in het Tana River District.
Ik was toen in dienst van ILACO/EUROCONSULT een dochter van de KNHM.

Vervolgens werd ik na terugkeer in Nederland eindredakteur van het ZLM land en tuinbouwblad in Goes.

Daar heb ik vier jaar gewerkt om vervolgens weer voor EUROCONSULT naar Oost Afrika te vertrekken en dit maal naar Tanzania waarbij ik eerst terecht kwam op het Kiberege Maize project en daarna op Mbozi Maize Farms in het westen van Tanzania.

Daarna bij terugkeer in Nederland in 1983 werd ik direkteur van de Stichting voor Nederlandse Zelfstandige Handel en Industrie in Den Haag en tevens eindredakteur van het maandblad "Plattelands Post Magazine" dat tegenwoordig wordt uitgegeven door uitgeverij Eisma in Leeuwarden.

Plattelands Post Magazine heb ik na enige tijd in loondienst te zijn geweest overgenomen en ben ik als zelfstandig uitgever, verslaggever, advertentieverkoper,en administrateur met het blad verder gegaan tot het moment dat ik het blad in 2001 aan uitgeverij Eisma heb verkocht waarna ik nog enige jaren weer in loondienst met het blad verder ben gegaan.

In 2006 ben ik met "pensioen" gegaan en verdeel ik mijn tijd met het uitleven van mijn hobbies waaronder het maken van filmpjes die vaak een agrarische achtergrond hebben maar ook op geheel ander terrein kunnen liggen.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


26 May 2017

VIDEO: Goed toeven met een pilsje of een borreltje en een boerenmeisjeOriginele beschrijving

Goed toeven met een borreltje en een boerenmeisje Merijntje las een bericht waarin melding werd gemaakt van het feit dat Nederlandse mannen gemiddeld genomen...

0 reacties

21 May 2017

VIDEO: Natuurlijk vleesvee op het bedrijf van Hugo Bogers bij de Brabantse Wal in Bergen op ZoomOriginele beschrijving

Vleesveebedrijf Hugo Bogers & Zn laat de runderen in natuurgebieden grazen
Vleesveebedrijf van Hugo Bogers & Zonen in Bergen op Zoom verkoopt puur natuurvlee...

0 reacties

19 May 2017

VIDEO: Maisteler verantwoordelijk voor illegale hennepteelt in het gewasOriginele beschrijving

Maisteler verantwoordelijk voor illegale hennepteelt in het gewas

Merijntje vernam dat politie in Limburg en Oost Brabant geen zin meer hebben in helicopterc...

0 reacties