Boeren kritisch over kabinetsplannen

Vandaag komt minister Schouten (Landbouw) met een plan voor een opkoopregeling voor boeren om stikstof in natuurgebieden te reduceren. De boerenclubs zijn daar kritisch over. „Dat is niet onze eerste keuze. Het gaat er ons om dat de mensen die blijven verder kunnen. De sector moet door kunnen ontwikkelen”, zegt Dijkhuizen. „We hebben sterke aanwijzingen dat de opkoopregeling niet helpt voor de natuur. Het is bovendien een peperdure maatregel.”

Deel dit topic

Reacties

Albert Altena
We laten ons land niet verworden tot narcotica Staat.
In de privésfeer is allang duidelijk gemaakt hoe het vergaat als men denk dat alles maar moet kunnen.
Pluto
Als de landbouw niet die 46% uitstoot is het kabinetsplan waardeloos en blijft de industrie en woningbouw volledig geblokkeerd . Ook is er dan een jaar verspeeld aan de onderhandelings tafel en gaan de coalitie partijen een dodelijke tijd in zo kort voor de verkiezingen . Hier staan bij de aannemer al 3 busjes stil achterop het terrein en is 6 man naar huis gestuurd .
Weidezicht
Rutte moet naar brussel, ff die n2000 stempel wegpoetsen.
+2
Landbouw stoot NIKS uit wat schadelijk is voor de natuur, tis de grootste lariekoek van na de oorlog.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's telegraaf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN