Partij voor de Bomen

Deel dit topic

Reacties

weurding
Omg
+5
Heel goed! Om de verdere versplintering van het politieke landschap te voorkomen stel ik een fusie voor met de Partij voor de Planten --> partijvoordeplanten.nl/

Enkele beleidsdoelen van de Partij voor de Planten:
- Een verbod op een veganistische leefwijze. Veganisten eten (en doden) veel meer planten dan zuivere carnivoren.
- Bevordering van de carnivore leefwijze. Als de menselijke soort alleen nog uit carnivoren bestaat, zullen er geen planten meer te hoeven worden opgeofferd voor de humane voedselvoorziening.
- De Partij voor de Planten streeft naar de oprichting van een organisatie ter bescherming van alle planten, want planten hebben gevoel! Een gemiddeld mens heeft geen enkel benul hoeveel planten hij dageliljks verwondt (dit wordt eufemistisch afgedaan als knakken).
- De Partij voor de Planten streeft naar een verbod op bloempotten waarin planten gevangen zitten, waardoor hun wortels geen vrijheid meer genieten.
- De Partij voor de Planten beschouwt de hedendaagse akkerbouw als conentratiekampen voor planten en gaskamers voor het "onkruid", aan akkerbouw moet onmiddellijk een eind komen!
- Esther Ouwehand is staatsvijand nummer 1, omdat ze opkomt voor plantenetende dieren.

Ik hoop dat de standpunten van de Partij voor de Planten nu enigszins duidelijk geworden zijn 😄
+2
Henry1
Save the tree, eat the beaver!
+1
Herbert
Ach ja, provincie Overijssel heeft de afgelopen jaren 700 hectare bomen laten kappen aan de noordoost kant van de engbertdijksvenen omdat ze te veel water ontrokken van het hoogveen, maar heeft vitens nu wel opdracht gegeven om strak tegen de zuidwest kant een nieuw waterwingebied te creëren van 5 miljoen m3. Ambtenaren...😂😭
pa
Quote Reactie van @Herbert:
Ambtenaren...
Ambtenaren voeren uit wat de bestuurderen besluiten. En die zijn dan weer door ons verkozen.
+1
puntertje
Het schijnt dat het binnen de PvdD ook nog hommeles is, aanhangers van insecten voelen zich te weinig gehoord en overwegen een afsplitsing. Dit geld ook voor andere aanhangers van ongewervelde dieren, met name de kwal-aanhangers. Die twijfelen nog tussen aansluiting bij Jesse of Robje.
Bartlehiemboer
Toch een sympathieke man die het voor de bomen opneemt. Hij wordt er bijna letterlijk in de zeik genomen toch doet hij zijn verhaal op een vriendelijke toon. Alles beter dan de partij van de dieren met hun wijzend vingertje
+3
Jannus
Ik sta ook voor de bomen en het lijkt mij een goede zaak....

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0