Gmp+

Heeft iemand een idee hoe dat zit met kuil van boer naar boer met gmp+

Deel dit topic

Maismeel

Reacties

Bietenbrug
Boer-boer zijn geen eisen voor wat gmp + betreft, alleen sommige zuivelfabrieken eisen wel dat je een registratie bijhoud van wie je voer aankoopt. Als het via een fouragehandelaar loopt moet die wel gmp+ gecertificeerd zijn.
m uut m
@Bietenbrug
plus securefeed.
Willie2
Het zijn toch schijnkeurmerken mij betreft, zeker Secure-feed, zolang het geld naar hun overgemaakt wordt is het goed, maar zelden dat ze er echt iets voor doen...
Peter23
@Willie2 zeer veel onzin
dewittemotor
SecureFeed is een lege huls. De aangesloten fabrieken zijn alleen verzekerd voor camaliteiten, maar de waarheid is dat je als boer altijd bot vangt.
Die voerfabrieken mogen de grootste troep rondbrengen zonder dat ze ook maar ergens verantwoordelijkheid voor dragen. dan denk je nog, RFC zal me wel helpen? Nee hoor, die laten je als boer ook gewoon stikken. Die coöperatie legt ons wel van alles op, maar hun verantwoordelijkheid nemen als er iets mis gaat (waar de boer helemaal niets aan kan doen ), dan geven ze niet thuis. Het is heel makkelijk: ligt een voerfabriek rommel te leveren of maakt ze een fout, dan behoren ze alle kosten te vergoeden. Zo niet, dan zou RFC dit voerfabriek gewoon op een zwarte lijst moeten plaatsten. Eens kijken wat die snel bijleren.
Oh ja, en die hier bovenstaande slaat op een grote coöperatieve voerfabriek.
dorpsrandhoeve
Gmp+ is ook een papieren tijger. Zeker wat betreft transport met walking floors. deze zijn zelden goed schoongemaakt voordat ze voer laden.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!