Baby veganistisch stel krijgt alleen maar rauw eten en overlijdt



Originele beschrijving

Een veganistisch koppel uit Florida staat terecht voor moord, nadat hun achttien maanden oude zoontje overleed aan ondervoeding. De baby kreeg naast een beetje borstvoeding alleen maar fruit en rauwe groente te eten: mango’s, avocado’s en bananen.

Deel dit topic

Reacties

+3
Koeien boertje
Geloof het of niet, er zullen er meer volgen
+1
@Koeien boertje Ik ben bang dat je gelijk hebt.
+4
cjw73
@Koeien boertje dan korten ze vanzelf in hè.😜
Bartlehiemboer
Ik weet het niet, dit is natuurlijk een bericht waarop de boeren allemaal zeggen, zie je wel. Ook dit verhaal zal meer kanten hebben. De baby is ondervoed dat had niet gemoeten/gehoeven.
+1
Koeien boertje
@Bartlehiemboer een buurman en buurvrouw die kwamen altijd op de buurt BBQ.
Zij kookte en is een echte veganist en hij deed dat dan ook maar.
De bbq is altijd hier want ik heb ruimte en ben de enige boer. Netjes altijd speciaal eten voor hun.
Hij kreeg allemaal kwaaltjes lusteloos niet fit vaak griep.
En heeft gezondigd en is eens een maand vlees gaan eten met het gevolg dat ie heel erg goed in zn vel zit net zoals vroeger.
Int begin moest ie zelf het vlees klaarmaken en kopen maar tegenwoordig eten ze allebei sju en zij zondigt ook zo af en toe.👌👊
Deze voeding is onmisbaar
Bartlehiemboer
@Koeien boertje Het spijt me maar ik ben al 40 jaar vegetarier en ik voel me ook goed... Daarbij ben ik blij dat er ook mensen zijn die vlees eten dat houdt de boel in evenwicht. Maar om nu te zeggen dat je niet zonder vlees kunt dat gaat er bij mij niet in. Net als bio en gangbare boeren je hebt elk je ding waar je je prettig bij voelt maar haal elkaar niet onderuit.
pietjepuk
@Bartlehiemboer Je zult wel eieren en melk consumeren. Dan krijg je toch je eiwitten binnen. Als je alleen plantaardig eet zul je heel goed op moeten letten dat je van alles genoeg binnen krijgt. Gaat bij vele fout.
Erik!!1979
@Bartlehiemboer vegetariër is nog geen veganist. Een veganistisch dieet is niet makkelijk. Moet je goed mee om kunnen gaan. Soms gaat het compleet mis. En dat heeft niets met iq te maken. Al hebben minder slimme mensen grotere problemen als de intelligente. Voor kinderen is het gewoon onverantwoord.
Melkboer16
@Bartlehiemboer toch zien veganisten er vaak bijzonder slecht uit en sommige vegetariërs ook!
Als ik je nou Johan Vollebroek opnoem die ziet er bijzonder slecht uit voor z’n 69 jaar! Mijn pa is in de 80 maar die ziet er beter uit als hij!
Zie Georgina Verbaan maar die is nog geen 40 en daar moet al eerst een emmer plamuur op voordat ze enigszins toonbaar is op tv.
En alle veganisten die ik ken mankeren allemaal wat.
Gewone mensen kunnen ook wat mankeren maar dan hebben ze in elk geval meer bij te zetten! En ze hebben een goed leven gehad mochten ze het bijltje er bij neer gooien😉
+3
huub
@Melkboer16 zo oud als dat veganisten er uit zien worden ze nooit.
Melkboer16
@huub alles met mate! Vroeger waren er ook niet veel dikke kinderen maar nu vreten ze zich vol met chips cola en junkfood!
Bartlehiemboer
@Melkboer16 Ja, ha ha ik heb ook vogelnest haar. Ik zag die opmerking eens voorbij komen en dacht ja, zo is het wel
+1
JappieJo
@Koeien boertje een vriendin van ons was ook vegetariër, altijd wat kwaaltjes. Met diëtiste over gehad en die zei dat ze eens wat meer vlees moest eten. Eet nu gewoon een paar keer week (biologisch) vlees. Is daar behoorlijk van opgeknapt.
George
Quote Reactie van @JappieJo:
Eet nu gewoon een paar keer week (biologisch) vlees. Is daar behoorlijk van opgeknapt.

Ik eet iedere dag volop vlees , wat zal ik gezond zijn. 😀
cs-agrar
Die borstvoeding was natuurlijk al water met een kleurtje....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0