Nee, boeren zijn niet zielig

Bij de NPO hebben ze het nog steeds niet gesnapt waar het over gaat. Weer een grachtengordeldier die meent zijn plasje te moeten doen:
nporadio1.nl/opinie-commentaar/…

Helaas geen mogelijkheid om op dit soort onzin te reageren.....
Is er iemand met een Twitter account die hem op het juiste spoor kan zetten?

Deel dit topic

Reacties

+1
kanniewaarzijn
Als ik David was, zou ik per direct stoppen met eten. Ik zou hier niets meer mee te maken willen hebben!
Erik!!1979
@kanniewaarzijn precies, voor alle klimaat drammers verbeter de wereld beëindig je zelf!
Weidezicht
Onder de tekst staat "correctie melden" als je daar op drukt, kun je reageren. Dan iets met ben geen robot en verzenden. Volgens mij is mijn reactie toen verzonden.
Pluto
De subsidies waar die aan refereert is er geen enkele waar ik aanspraak op kan maken .Verder is schade veroorzaakt door losgelaten erfenissen van activisten . Daar hoef ik niet voor op te draaien . Net als een verzekering afsluiten voor de gevolgen van klimaat maatregels.
Voor 90 miljard de grens over en voor hoeveel is het doorvoer ??. Deze politiek redacteur had beter zijn opleiding eerst af kunnen maken alvorens zich bij het leugen journalistiek segment te voegen .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0