Zo ziet ons platteland eruit ná de stikstofcrisis

Zo ziet ons platteland eruit ná de stikstofcrisis
ad.nl/binnenland/…

Deel dit topic

Reacties

Melkboer16
En toen werden we wakker! Gewoon complete waanzin de stikstof crisis, terrorisme door mileuegroeperingen!
Dirk van Zetten
@Melkboer16 in den Haag praten ze als kip zonder kop. Op regeren op basis van modelletjes en beeldvorming. Niks op basis van metingen en feiten. Pure kapitaalvernietiging.
Frans Z.
We worden behandeld als kleuters.
+6
friesboertje
Dat biedt mogelijkheden voor boeren om hun inkomen op een andere manier aan te vullen. Zij starten bijvoorbeeld een zorgboerderij, minicamping of boerderijwinkel’’, verwacht landbouweconoom Petra Berkhout

😂
mlkvhoudr
@friesboertje ik ga liever zo dood maar de verpachter wil dat soort fratsen hier ook niet
Dirk van Zetten
@friesboertje dat noemt zich econoom, de kasstroom die ik daarmee kan genereren valt in het niet bij mijn vaste kosten
+1
casev
Mooie praat. Alle veehouderij op een hoop jagen.... je zal er als burger maar wonen... was er niet een bedrijf van kees koolen die 1500 koeien wilde melken ergens in de achterhoek maar de hele buurt dit tegen wist te houden? Aan welk gebied had die meneer gedacht waar dit omgeving graag heeft dat er 100 varkensflats komen te staan?
+1
dewittemotor
@casev is ca. 20 jaar geleden al eens door van Aartsen geprobeerd. Nooit iets fatsoenlijks van de grond gekomen. Dus dat kun je nu helemaal vergeten.
En dat de RABO zich dat aan moet trekken. Wat denkt die malloot wel. Dat die banken even alle huidige schulden wegschelden, zodat de toekomstige varkenshouders zich weer opnieuw vol in de schulden kunnen steken in een of ander intensief industrieterrein. Gewoon sprookjesgedachtes hebben deze mensen, gespeend van elke realiteit.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0