Boerenbonden: minister moet zelf beurs trekken voor opkoop koeien



Originele beschrijving

Twee belangenorganisaties voor de melkveehouderij vinden dat landbouwminister Carola Schouten met een opkoopregeling moet komen voor melkkoeien.

Deel dit topic

Reacties

+2
wolfje
Helemaal eens, achter dit standpunt had lto zich ook moeten scharen, maar ja wil Meulenbroeks had de vis al verkocht door te schetteren dat afroming beter was dan generieke korting....

en wie is de lachende derde door de verdeeldheid in de sector........juist
en wie is de dupe daarvan...... juist
+1
verbi
@wolfje Afroming is ook beter dan generiek korten.
+2
cornelissen
Ik vindt het best , maar het is weinig realistisch. Ze hebben mij ook een tijdje proberen zoet te houden met de opmerking : de overheid moet rechten opkopen om de knelgevallen te compenseren, was ook weinig serieus, beetje voor de bühne.
+1
Jawis
@cornelissen de regering gaat geen rechten kopen zolang ze ze gratis kan krijgen. De hoge raad moet anders beslissen....dan ben je 2 jaar verder.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , koeien en melkkoeien geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0