Aan Marianne Thieme



Originele beschrijving

Lieve Marianne, Het wordt tijd dat je thuiskomt. Leuk hoor, al die vluchten over de aardbol om het dierenevangelie te verkondigen, maar je herdertjes in Nederland kunnen niet zonder hun Messias. We hadden onlangs natuurlijk al je nummer twee in de Tweede Kamer, Esther Ouwehand. Die slaagde er maar niet in om duidelijk afstand te …

Bron

Aan Marianne Thieme
briefjevanjan.nl

Deel dit topic

Reacties

+1
Melkboer16
Vind m goed maar is die voorgelezen op de radio??
+4
vaak
@Melkboer16 Als Marianneke eens door vliegt naar China samen met haar sympathisanten die Boxtel op stelten hebben gezet.
Moet ze daar maar eens gaan vertellen dat zieke varkens helemaal niet LEVEND begraven mogen worden.
Misschien wordt er daar wel naar hun geluisterd of...... ze worden levenslang op gesloten want met de mensen rechten nemen ze het daar niet zo nouw laat staan met de dierenrechten. Of ze moet in Nederland maar eens actie gaan voeren bij het slachten tijdens het moslim offerfeest. Gaat er niet zo diervriendelijk aan toe.
Of...... zouden ze het niet durven??
+1
van Ittersum
@Melkboer16 weet ik niet maar het bracht mij een glimlach op mijn gezicht
Piet1960
De reacties eronder ook even lezen.
groeier
Quote Reactie van @Piet1960:
De reacties eronder ook even lezen.

Idd

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tweede kamer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN