Groente en fruit moet ‘het nieuwe normaal’ worden

Meer Nederlanders aan de groente en fruit krijgen, vergt een gezamenlijke aanpak en maatschappelijke en politieke keuzes. Samen met een innovatief productaanbod dat past bij de wensen en behoeften van consumenten kan dat de Nederlandse groente- en fruitconsumptie opkrikken. Dat is de kernboodschap van het rapport ‘Wat eten we morgen? Lekker innovatief… groente en fruit’ dat de Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland (SIGN) schreef in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.
 Groente en fruit moet ‘het nieuwe normaal’ worden (foodlog.nl)

Meer Nederlanders aan de groente en fruit krijgen, vergt een gezamenlijke aanpak en maatschappelijke en politieke keuzes. Samen met een innovatief productaanbod dat past bij de wensen en behoeften van consumenten kan dat de Nederlandse groente- en fruitconsumptie opkrikken. Dat is de kernboodschap van het rapport ‘Wat eten we morgen? Lekker innovatief… groente en fruit’ dat de Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland (SIGN) schreef in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw , fruit , innovatie , natuur , groente en eten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!