Waterschapsverkiezingen

Stem met je boerenverstand. Stem bij waterschap De Dommel op
Werken aan Water Lijst 6
www.werkenaanwater.com

Deel dit topic

Jan3

Reacties

Weidezicht
Ok. En iemand een idee op wie te stemmen in het hoogheemraadschap van rijnland? Tips voor provincie zuid holland ook welkom.
van Ittersum
@Weidezicht de meest simpele manier van schriften is eerst maar te kijken op wie je niet wil stemmen. Maakt de keuze al een stuk makkelijker
mlkvhoudr
@Weidezicht er is zelfs een boeren lijstekker in zh volgens google

(klik om te vergroten)

+3
labella
@mlkvhoudr Dan zijn wij ook geen waterschap meer nodig, dat zal Jezus dan ook wel regelen.
+1
Elvis
@labella wat moet je met dijken als je over water kunt lopen?
labella
@Elvis Dat lukt mij alleen maar als het bevroren is.
Johannushoeve cv
@Weidezicht Wilbert post
boer aad
Quote Reactie van @Johannushoeve cv:
@Weidezicht Wilbert post

Die vertrouw ik voor geen meter
boer aad
Quote Reactie van @Weidezicht:
Ok. En iemand een idee op wie te stemmen in het hoogheemraadschap van rijnland? Tips voor provincie zuid holland ook welkom.

Ik zou/ gaat op Mart Duineveld cda nr 17 gaan stemmen
Johannushoeve cv
@boer aad is dat geen vriendt van je en waarom vertrouw je hem niet ?
achterhoeker2
Het waterschap hoeft niet democratisch te zijn, het is een uitvoerende organisatie die kan worden aangestuurd door (lokale) overheden.
Ik stem 20 maart alleen voor de provinciale staten.
+1
torrarica
@achterhoeker2Wel gaan stemmen voor het waterschap,want dit is belangrijk.Als provinciale staten over waterzaken zouden beslissen,dan bestaat de kans dat ze het geld ook voor andere zaken gaan besteden.Nu ook nog enkele geborgde boerenzetels. Voor noordholland Hollands Noorderkwartier kun je bijvoorbeeld een boerenstem uitbrengen op lijst 6 Boeren,burgers,waterbelang,no 1 Elly Koning-Bruyn of 4 Nico van Tunen of lijst 4 cda no 6 Harm Terra.
+1
pa
Quote Reactie van @achterhoeker2:
uitvoerende organisatie
En zeker ook een stuk beleid
+1
bio boer
@achterhoeker2 denk toch dat wij veel temaken hebben met de watterschap meschien speelt dat in de achterhoek wat minder door dat hier in Friesland in een delta van sloten boeren regelmatig met het waterschap temaken hebben ook bij jullie met belijd op beregenen en zo voort kan het van belang zijn dat het waterschap ook aan de boeren denkt
putjesschepper
En voor Friesland is tamminga vvd uit Leeuwarden goede optie?
+1
bio boer
@putjesschepper far wetterskipfryslan ga ik maar cda stemmen komt toch het beste voor de boer dacht ik
Waldboerke
@putjesschepper volgens mij houdt Lieuwe ermee op. VVD blijft op kostenbeheersing de beste keus! CDA is een windvaan. De rest is niet serieus. Lijkt me duidelijk..
+4
Weidezicht
Bij de waterschappen komt steeds meer op dat ze willen dat de boeren veel meer gaan betalen en de burgers minder. Want die boeren bezitten het meeste oppervlak. Dus een stem aan de rechterkant zonder na te denken is altijd nog beter dan niet stemmen
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!