Baconmania, ‘n enorm spektakel

Daalt de vraag naar bacon? Een journalist van een Amerikaanse website met agrarisch nieuws vroeg het zich kortgeleden af. Immers, de varkensprijzen daalden. Dit lijkt echter vooral te komen door een overaanbod: de VS hielden vorig jaar meer varkens dan ooit tevoren. Hoe het zij, de consumptie van bacon is al ruim tien jaar een
Het bericht Baconmania, ‘n enorm spektakel verscheen eerst op Vlees.nl.
 Baconmania, ‘n enorm spektakel (vlees.nl)

Daalt de vraag naar bacon? Een journalist van een Amerikaanse website met agrarisch nieuws vroeg het zich kortgeleden af. Immers, de varkensprijzen daalden. Dit lijkt echter vooral te komen door een overaanbod: de VS hielden vorig jaar meer varkens dan ooit tevoren. Hoe het zij, de consumptie van bacon is al ruim tien jaar een Het bericht Baconmania, ‘n enorm spektakel verscheen eerst op Vlees.nl.

Nieuwsgrazer

Reacties

christo
Geniet er van zo lang het kan. In korte tijd is China zoveel zeugen kwijtgeraakt door de pest dat een productievolume ter grootte van de totale productie van de VS weggevallen is. Dat wordt nog fff een dingetje.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden varkens , varkensprijzen , vraag en Agrarisch geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!