Melkprijzen bewegen verre van consistent

Het is interessant om te zien hoe de melkprijzen over februari muteren. Doorgaans muteren de verwerkers dezelfde richting op, maar daar is nu geen sprake van. En wat is de situatie op de mestmarkt, zo vlak voor het uitrijdseizoen? Het blijkt in ieder geval dat rundveemest nog altijd schaars is.

Deel dit topic

Reacties

Erco
Gaan we dit jaar al geld toekrijgen voor de mest? 😋
willemkopalt
@Erco vandaag afspraak gemaakt voor 800 kub boer boer laatste week april op mais land rijden betaal alleen de loonwerker
Noknok
@willemkopalt welke regio is dat dan ?
+1
willemkopalt
@Noknok zuid Friesland
Noknok
@willemkopalt als hij nog meer mest zoekt stuur maar een pb . Zit in zuid oost.
groeier
Vanuit Australie Komt al veel minder melk op de wereldmarkt i.v.m. extreme droogte, maar ook door overstromingen/noodweer elders in dat land. En in Nieuw-Zeeland is de melkproductie eveneens alweer flink zakkende.
Erco
@willemkopalt verbaast me niks
paul1
telegraaf.nl/c/3163124/

Melk voor 50 cent in de supermarkt
Erik,1979
@paul1 je gaat daar heen waar het goedkoopste is...... welcome in the real world

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0