Kamermeerderheid wil andere koers veehouderij



Originele beschrijving

Het kabinet-Rutte III wil niets weten van gedwongen inkrimping van de veehouderij en eenzijdig opgelegde maatregelen. Maar een emotioneel veehouderijdebat toont aan dat een veel scherper beleid dreigt wanneer in Den Haag een andere regeringscoalitie aan de macht komt.

Deel dit topic

Reacties

Pluto
Het huidige beleid is door hen zelf en hun voorgangers bij landbouw Nederland door de strot geduwd . Door nu te pleiten van dat het anders moet is een motie van wantrouwen tegen al die volksvertegenwoordigers die de afgelopen periode hun mond vol hadden en niets anders naar buiten konden brengen dan regels zijn regels en moet meer toezicht en beter handhaven .
Landbouw Nederland is al decennia bezig de politiek ervan te overtuigen dat de ingeslagen weg tot vernietiging van alles wat maar enigszins een positieve bijdrage levert aan natuur en klimaat .
Gerard Doornenbos noemde LNV niet voor niets het ministerie van landbouw en natuur vernietiging !.
Iets veranderen is een maar iets verbeteren in een land waar naar hartenlust gesjoemeld kan worden met cijfers en rapport uitkomsten is een haast onmogelijke opgave .
hans1980
Het moet al decennia lang anders waar leidt dat toe ? Versnelde schaalvergroting!
hans1980
Oja het is verkiezingstijd, dus laat je niet gek maken lto,nmv,najk

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's veehouderij en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN