Voergroep Zuid verhoogt productie VLOG-voeders

De toenemende vraag in de zuivelindustrie naar VLOG-gecertificeerde zuivelproducten heeft ertoe geleid dat Voergroep Zuid voortaan dagelijks VLOG-voeders voor herkauwers gaat produceren op haar fabriekslocatie in Oirschot.

Deze voeders geven melkveehouders de mogelijkheid om melk te leveren volgens de VLOG-standaard. VLOG (Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik) is een Duitse certificering voor niet genetisch gemodificeerde producten, geproduceerd binnen Europa. Producenten van levensmiddelen die voldoen aan de criteria mogen het VLOG-label op hun producten gebruiken. Voergroep Zuid was als één van de eerste mengvoerbedrijven in Nederland VLOG-gecertificeerd. Met de productie van VLOG-voeders voor herkauwers draagt Voergroep Zuid bij aan een beter rendement op het boerenerf.

Deel dit topic

Reacties

+2
robotmelker
Euhh..... waar zit dat extra rendement voor het boerenerf dan ergens??
dewittemotor
Die domme koemelkertjes trappen daar zo weer in
robotmelker
Die koemelkertjes zijn tegenwoordig zo dom..... zo dom als ganzen... alle in ganzepas achter de bestuursleden aan schokken....
stefan56breizh
Wat moeten die vlog brokjes nu meer kosten dan gewone? Bij jullie in Nederland
Koeien boertje
@stefan56breizh ik verwacht ongeveer 65 cent inclusief jongvee. En dan de administratie nog.
Maar extra controle van qlip, ik doe niet mee, vind het verplichte gezeur al wel genoeg.😂
Zijn al wel op de dam geweest om me om te praten, tevergeefs 😄
Koeien boertje
@Koeien boertje dus op een miljoen liter zou je er theoretisch 3000€ aan over moeten houden maar daar geloof ik weinig van.
Misschien wel een eigenwijze boer maar ik vind het prima

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveebedrijf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN