CowManager introduceert Fertilty Insights

CowManager introduceert Fertility Insights. De update geeft meer inzicht in de vruchtbaarheid van koeien. Fertility Insights verzamelt, beheert en verwerkt 24 uur per dag de vruchtbaarheidsstatus.

De nieuwe tool van CowManager heeft een algoritme dat voortdurend vruchtbaarheidsgegevens van CowManager en andere managementsystemen combineert. De data van CowManagers’ oorsensor wordt gecombineerd met gebeurtenissen en tijdsintervallen in een nieuw overzicht: Fertility Insights. Het systeem ondersteunt melkveehouders bij het kiezen voor inseminatie, minimaliseert drachtcontroles en stress en het bespaart tijd.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cowmanager geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
423
TREFWOORDEN