Cowmanager

Cowmanager nieuws

CowManager introduceert Fertilty Insights

13-06-2018 - CowManager introduceert Fertility Insights. De update geeft meer inzicht in de vruchtbaarheid van koeien. Fertility Insights verzamelt, beheert en verwerkt 24 uur per dag de vruchtbaarheidsstatus.

De nieuwe tool van CowManager heeft een algoritme dat voortdurend vruchtbaarheidsgegevens van CowManager en andere managementsystemen combineert. De data van CowManagers’ oorsensor wordt gecombineerd met gebeurtenissen en tijdsintervallen in een nieuw overzicht: Fertility Insights. Het systeem ondersteunt melkveehouders bij het kiezen voor inseminatie, minimaliseert drachtcontroles en stress en het bespaart tijd.

Nieuwsgrazer

AgroVision officieel dealer CowManager Sensor

20-12-2017 - Vanaf 1 juli is AgroVision officieel en volledig dealer van CowManager Sensor. AgroVision neemt voor de Nederlandse en Belgische markt zowel Sales als support voor haar rekening.

Nieuwsgrazer

AgroVision officieel dealer CowManager Sensor

30-06-2017 - Vanaf 1 juli is AgroVision officieel en volledig dealer van het CowManager Sensor. AgroVision neemt voor de Nederlandse en Belgische markt zowel sales als support voor haar rekening.

MelkveeNL

Nog meer Cowmanager nieuws

Datum Onderwerp Reacties
25-06-2015 Cowmanager Sensoor geen inbreuk op patenten Heatime 1 reactie
10-03-2012 SensOor verkort tkt twaalf dagen 59 reacties