Flevoland - ''Geen zonneparken op landbouwgrond en OVP''

Zowel CDA Flevoland, LTO Noord en Staatsbosbeheer zien liever niet dat landbouwgrond en delen van de Oostvaardersplassen worden gebruikt voor zonneparken. Oud-staatssecretaris Henk Bleker van Landbouw pleit juist voor zonneparken op deze plaatsen. Hij zit momenteel in de adviesraad van Powerfield, een bedrijf dat zonneparken bouwt. CDA Flevoland De partij van Bleker in Flevoland wil niet zo zwart/wit uitspreken over de plannen om zonneparken op landbouwgrond te bouwen. Volgens fractievoorzitter...
 Flevoland - ''Geen zonneparken op landbouwgrond en OVP'' (omroepflevoland.nl)

Zowel CDA Flevoland, LTO Noord en Staatsbosbeheer zien liever niet dat landbouwgrond en delen van de Oostvaardersplassen worden gebruikt voor zonneparken.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw , flevoland , lto , landbouwgrond , cda , staatsbosbeheer , oostvaardersplassen , bleker , henk bleker en zonneparken geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!